7250 ile ilgili sorunum var yardımcı olurmusunuz

vapi27

New member
Reaction score
0
arkadaşlar 7250 telefonuma bilinmiyor diye bişey var.Açmak için bastığımda telefon kapanıyor.silemiyorumda bunu.virüs galiba.Nasıl silmem gerekiyor ne yapmalıyım gerekli bilgileri verirseniz sevinirim.Program gerekli ise bi zahmet programı da verirseniz sevinirim.

Teknik servise gidip boşuna para verme bi format at telefona hallolsun,dosyalarını yedeklemeyi unutma.

birincisi cep tel sorunları ve çözümleri başlığını boşuna mı açtık ?
ikincisi madem giriyon cep tel bölümüne bak bi cep tel güvenlik konusuna....
cvp yazmıyım dedim ama yazıyorum....
şuraya bak bakalım http://www.hackhell.com/showthread.php?t=27171 ...

kayazaki ilgin için sağol ama ben tam olarak dediğinden anlamadım biraz daha açık anlatırsan sevinirim

w133 eleştirmen normaldir ama ben daha yeniyim tam ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden kusura bakma .

edit : w133
msjlar birleştirildi.
flood yapmazsan seviniriz :)

vapi27 ben teknik servisim
Nokia 7250 ye format atılmaz cunku isletim sistemi series 40
Telefonunu bir teknik servise goturup program yuklet
proyu at demissin sen onu atamassın ona pro atabilmek icin yaklasık 300$ lık usf box veya twister diye box lar var onları alman gerek eger g.antepteysen yanıma gel ozelemes at yerimi sana soylerim 27 yazmıssın hani belki antepdesin diye soyledim veya tr nin neresindeysen bana soyle bir cok tanıdıgım teknik servis arkadasım var sana yardımcı olurum bu konuda

Technical da sana yardımcı olucak bak :)
neyse flood yapma bi dahaki sefere. yenisin diye anlayışla karşılıyorum..

ewet arkadasımın dedıgı dogru sen telıni bır teknık servıse goturmen lazım fls atmaları gerekecek

eleman cebi servise götür yoksa olmaz walla bak

Geri