80 Yıl önce,80 Yıl Sonra !!!

utkutan81

New member
Reaction score
0
Son Başbuğ Gazi mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK
80 YIL ÖNCE

"Ne mutlu Türküm diyene"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

80 YIL SONRA !!!

Sen ne mutlu Türküm dersen oda ne mutlu Kürdüm der. Türklük yerine Türkiyelilik bilinci yerleştirilmelidir"
Tayyip Erdoğan

"Cumhuriyetin ilanı İstanbul un tarihi değerini ve saygınlığını düşürmüştür"
Kadir Topbaş

"Kürtlerin geleceği ve özgürlüğü için Türk askerinin kanının oluk oluk akması gerekir"
Leyla Zana

"Toprak tek başına bir anlam ifade etmiyor. APO Türklere Allahın bir lütfüdür.
İnsanları öldürmek yerine Kürtlere istedikleri toprakları vermek gerekir"
Ahmet Altan

"Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir"
M.Ali Birand

"Atatürk öldüğünden beri hala zenginlik ve özgürlük üretemiyorsak sebebi Kemalizm'dir"
Ahmet Altan

"Vatan sevgisi nedir ki? Vatanı seveceğinize gidin evde karınızı sevin"
Çetin Altan

"Memleketi bir çift kadın memesine satarım"
Ahmet Altan

"Kimse söylemiyor bari ben söyleyeyim. Türkiye'de 1 milyon Ermeniyle 30 bin Kürt katledildi"
Orhan Pamuk

"Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika'ya dönmeliyiz"
Fetullah Gülen

"Boğazlar milletlerarası bir komisyona devredilmelidir"
Rahmi Koç

Bu ne memleket kardeşim. Satan satana.

Herşeyi Çok Güzel İfade Etmiş... Söze Bile Gerek yok Sadece nokta koyalım

.

çok güsel araştırmıssın emeğe saygı özellikle orhan pamuk kitabında ermenileri aklı çıkarmsayla ztn nobel ödülünü aldı türk diil artık o:mad:

m. ali birand söylememişti o sözü. İngiliz bir gazeteciden aktarmıştı sanırım..

80 yıl önce Türkiyede Faliyet gözteren MASON LOCALARI nı Kapatan ilk atatürk tü
şimdi hemen hemen Her ile yayıldı atatürkün ölümünü fırsat bildi adamlar
hani nerde Atanın huzuruna türbanı şikayete Gidenler
Laiklik nerde Bırkalım türbanı da Arkadaslar mason locaları ile ugrasalım kç gencimiz daha kendını feda edecek oralara MASON DEYİP GECMEYIN ADAMLARA HELAL OLSUN HELAL OLSUNKİ BİR TÜRBAN KONUSUNU OTURTTULAR TÜRKİYENİN GÜNDEMİNE DEVLETTE MECLİSDE HALKTA TÜRBANI TARTISIRKEN ADAMLAR GÜNDEM ARKASINDAN NELER GÖTÜRÜYOR NELERRR HELAL OLSUN DİYORUM BİZİM HALKIMIZI BOYLE UYUTUYORLAR

80 yıl önce Türkiyede Faliyet gözteren MASON LOCALARI nı Kapatan ilk atatürk tü
şimdi hemen hemen Her ile yayıldı atatürkün ölümünü fırsat bildi adamlar
hani nerde Atanın huzuruna türbanı şikayete Gidenler
Laiklik nerde Bırkalım türbanı da Arkadaslar mason locaları ile ugrasalım kç gencimiz daha kendını feda edecek oralara MASON DEYİP GECMEYIN ADAMLARA HELAL OLSUN HELAL OLSUNKİ BİR TÜRBAN KONUSUNU OTURTTULAR TÜRKİYENİN GÜNDEMİNE DEVLETTE MECLİSDE HALKTA TÜRBANI TARTISIRKEN ADAMLAR GÜNDEM ARKASINDAN NELER GÖTÜRÜYOR NELERRR HELAL OLSUN DİYORUM BİZİM HALKIMIZI BOYLE UYUTUYORLAR

Arkadaş haklı. ne zaman medyada irtica ön plana çıksa arka planda mutlaka bir dalavere dönüyordur. İrtica ve laiklik elden gidiyor teraneleri hep suça perde olarak kullanılmıştır..

inşallah sonumuz bununla kalır.Bence 80 yıl sonrası daha da karanlık açıkçası ben korkuyorum 80 yıl sonrası için

paylaşımın için saol evet çok merak ettim acep orhan pamuk nerden biliyomuş ermenilerin katledildiğini kürtlerin katledildiğini ilk olarak zaten gittiği yere refah huzur getiren bir ceddin torunları böyle bir şey yapmaz orhan pamuğa sorarım nineleri hiç ermenistan da bulunmuşmu yada kurtuluş savaşın da ninesinin ninesi hiç saldırıya uğramışmı diğer kadınlar gibi

evet bunları merak ediyorum ama yanlış anlaşılmak istemiyorum

Geri