____.-)(._siLkroad OnLine_.)(-._____

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lionhack01

New member
Reaction score
0
Bu yazım adminlere:
Bir silkroad bölümü açılsa çok ii olacak bence,artık milyonlarca kişi silkroad oynuyor,benim gibi düşünenler varsa lütfen mesaj yazsınlar böyle bir bölüm açılırsa video resim yağdırırım.Anlıyacağınız elimden geleninde fazlasını yapacağım.

LÜTFEN...

Silkroad Sadece Video Resim Değil Bence... Online oyunlar ile ilgili bölüme Video + Resimlerini Tek Başlıkta koyabilirsin... açılması durumunda bilgiler falan da gerekecektir. gerçi açılırsa elimden geldiğince yardım ederim... ama sadece resim video koymak için istiyorsan
-

£vet bencede silkroad ve cabal içinde bölümler açılmalı

Hep destek tam destek

SilkRoad'ta en az Knight Online kadar tanınmış ve tutarlılığını koruyacak bir oyundur. Tek farkı Knight Online oynayan arkadaşların o oyunun oynayabilme kapasitelerinin olmaması bilmem anlatabildim mi KO'cular..

SilkrRoad,Cabal,EveQuest,World of Warcraft,LineAge... bu böyle sürer gider gerek yok Online Oyunlar'da paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

kesinlikle silroad için bir bölüm açılmalı

silkroad popueler bi oyun ve acılmasında yarar var

güzel bır oyun ama ko kadar değil :( bencede gereksız olur ama onlıne oyunlara alt bolum olur

SilkRoad'ta en az Knight Online kadar tanınmış ve tutarlılığını koruyacak bir oyundur. Tek farkı Knight Online oynayan arkadaşların o oyunun oynayabilme kapasitelerinin olmaması bilmem anlatabildim mi KO'cular..

SilkrRoad,Cabal,EveQuest,World of Warcraft,LineAge... bu böyle sürer gider gerek yok Online Oyunlar'da paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

Katılıyorum sana...

OnLine oyunLar böLümü aLtında yapabiLirsiniz arkada$Lar.. BöLümdeki yogunLuga göre ModeratörLerinde istegi doğruLtusunda açıLabiLir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri