[me|2wi$]
H & M
# ideal bileşime ulaşmak..
aslında bana sorarsanız peyker bihtere asfaltta da toprak yolda da beş basar..
ama işte erkek milleti güzellikten ne anlar ki...
# firdevsin cilvesi olmadan ise yaramaz.
# bihter'in tipsiz, peyker'in de ahlaksız kalması ile sonuçlanır.
# nihal'in zenginliği olmadan geçeceksin onu.
# bunları alana, yanında promosyon olarak elif'in salaklığını veriyolarmış...
işte tam da o zaman, şahane bir sevgili adayı olacaksınız pek çok erkek için..
bihter kadar güzel
peyker kadar ahlaklı
elif kadar salak!
ahahah aradığınız da bu değil mi çoğunuzun zaten yeaa..
# behlülün yakışıklılığı, adnan beyin karakteri ile harmanladığımız erkekle de çiftleştirirsek zannımca mükemmel ırka ulaşabiliriz. ondan sonra gelsin mankenler, gelsin oyuncular..
# abi bir de fikret'in fedakarlığını alsak tam olur.
# devir kötü olduğundan, matmazel'in hinliğini de es geçmemek lazım bu kombinasyonda.
# behlül'ün ahını, ednan'ın canını almak anlamına gelir.
# yaprak dökümü'nden ali rıza bey'in konuşurken titreme özelliği de alınmadan tamamlanmaması gereken kombinasyon.
# matmazelin giyim zevkini alırsanız bunun üzerine..
hiç bi işe yaramaz bak!
söliyim!
# beşir'in her bi haLTı gören gözleri, sinsiliği ve mallığını da almazsak bi yanımızın şişeceği kombinasyondur.
# beraberinde behlül'ünkini de almayı getirir ki hiç arzu edeceğim bi şey değildir bu. tamam yakışıklı adam ama ben daha ziyade kadınlardan hoşlanıyorum. yani şimdilik.
# pazarlık konusu olursa, bihter'in arabasını peyker'in güzelliğini almayı tercih ederdim..
açık konuşuyorum.
# çocuk güzelliğine sahip bihterin güzelliği ile, çocuk ahlakına sahip peykerin ahlakını toplarsak ortaya bir çocuk çıkar.
yani adını bilmediğim nihalin kardeşi olan yağmur atacan altuğ kılıklı eleman.
# bunun yerine adnan'in arabasiyla nihalin piyanosunu almak cok daha karli olacaktir.
# geçin peyker'i bihter'i. cemile' nin işçimenliği olmadığı sürece hepsi boş.
# peyker'in ahlakını ve yine peyker'in güzelliğini, yani toptan peyker'i almalı.
aslında bana sorarsanız peyker bihtere asfaltta da toprak yolda da beş basar..
ama işte erkek milleti güzellikten ne anlar ki...
# firdevsin cilvesi olmadan ise yaramaz.
# bihter'in tipsiz, peyker'in de ahlaksız kalması ile sonuçlanır.
# nihal'in zenginliği olmadan geçeceksin onu.
# bunları alana, yanında promosyon olarak elif'in salaklığını veriyolarmış...
işte tam da o zaman, şahane bir sevgili adayı olacaksınız pek çok erkek için..
bihter kadar güzel
peyker kadar ahlaklı
elif kadar salak!
ahahah aradığınız da bu değil mi çoğunuzun zaten yeaa..
# behlülün yakışıklılığı, adnan beyin karakteri ile harmanladığımız erkekle de çiftleştirirsek zannımca mükemmel ırka ulaşabiliriz. ondan sonra gelsin mankenler, gelsin oyuncular..
# abi bir de fikret'in fedakarlığını alsak tam olur.
# devir kötü olduğundan, matmazel'in hinliğini de es geçmemek lazım bu kombinasyonda.
# behlül'ün ahını, ednan'ın canını almak anlamına gelir.
# yaprak dökümü'nden ali rıza bey'in konuşurken titreme özelliği de alınmadan tamamlanmaması gereken kombinasyon.
# matmazelin giyim zevkini alırsanız bunun üzerine..
hiç bi işe yaramaz bak!
söliyim!
# beşir'in her bi haLTı gören gözleri, sinsiliği ve mallığını da almazsak bi yanımızın şişeceği kombinasyondur.
# beraberinde behlül'ünkini de almayı getirir ki hiç arzu edeceğim bi şey değildir bu. tamam yakışıklı adam ama ben daha ziyade kadınlardan hoşlanıyorum. yani şimdilik.
# pazarlık konusu olursa, bihter'in arabasını peyker'in güzelliğini almayı tercih ederdim..
açık konuşuyorum.
# çocuk güzelliğine sahip bihterin güzelliği ile, çocuk ahlakına sahip peykerin ahlakını toplarsak ortaya bir çocuk çıkar.
yani adını bilmediğim nihalin kardeşi olan yağmur atacan altuğ kılıklı eleman.
# bunun yerine adnan'in arabasiyla nihalin piyanosunu almak cok daha karli olacaktir.
# geçin peyker'i bihter'i. cemile' nin işçimenliği olmadığı sürece hepsi boş.
# peyker'in ahlakını ve yine peyker'in güzelliğini, yani toptan peyker'i almalı.