€rd@ls10
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Piyano ve Fil
Adam gece klübünde piyanoda çok hafif bir parça çalarken içeri bir fil girmiş ve birden ağlamaya başlamış.. Fili görünce şaşıran piyanist filin gözlerinden süzülen yaşları fark edince, "İşte bu.. İşte bu..!" diye bağırmış, "Bu şarkıyı bir yerden mi hatırladınız?" "Hayır..!" demiş fil içini çekerek, "Piyanonuzdaki beyaz tuşlar sağ dişimden yapılmıştı görünce onu hatırladım ondan..!" :hhuzgun
Minik Köpek Uçakta..
Adam yurtdışından dönerken oğluna hediye olarak minicik bir köpek satın almış.. Yasal olarak onunla uçağa binebilmesi için yapılması gereken bir yığın işlemden kurtulmak için minik köpeği pantolonunun içine saklayıp binmiş uçağa.. Uçak havalandıktan yarım saat sonra adamın sallanıp titrediğini gören hostes
"Bir şey mi var?.." diye adamın yanına gitmiş..
"Yok.." demiş adam ve teşekkür etmiş.. Daha sonra tekrar aynı titremeler sarsılmalar olunca bu sefer
"Size küçük bir itirafım var" demiş hostese.. "Havaalanından minik bir köpek aldım, lüzumlu evraklar için zamanın olmadığından onu pantolonumun içine koydum.."
"Evet?.. Yoksa kaçtı mı?.."
"Yok.. Konu o değil.." demiş adam, "Henüz sütten kesilmemiş herhalde..!"
Aslan Terbiyecisi..
Adamın biri şirkteki boş aslan terbiyeci kadrosu için müracaat etmiş, sirk sahibi kendisine
" Tecrübeniz var mı ?.." diye sorunca,
" Evet.." demiş adam, "Babam, Dünyaca ünlü bir aslan terbiyecisi idi.. Bildiği herşeyi bana öğretti.."
"Gerçekten mi?.." demiş patron,
"Aslan'ı yanan bir çemberden atlatmasını öğrettimi?.."
"Evet öğretti.."
"Sana 6 aslanı üst üste bindirerek pramit yapmasını?.."
"Tabii.."
"Pekii, başını aslanın ağzının içine sokmasını?..
"Hayır efendim, öğretmedi.. Ama sadece bir kere ben kendim yaptım.."
"Neden bir kere?.. Neden kendiniz?.."
"Babama son bir kere daha bakmak için..."
Horoz'un Tercihi..
Horoz, önünde naz yapmak için kaçan, sıra nihayet kendisine geldi diye, dünden razı tavuğu kovalarken çiftçinin karısı elinde yem torbasıyla çıkagelmiş.
Horozun tavuğu kovaladığı istikametin tam aksine bir avuç mısır tanesi atmış..
Horoz, anında tavuğun peşini bırakıp mısır tanelerine doğru uçmuş.. Kenardan olanları seyreden bir köy delikanlısı
"Tanrım.." diye dua etmiş. "Ne olur beni böyle bir tercihe mecbur edecek kadar aç bırakma!."
EMEĞE SAYGI YORUM VE TEŞEKKÜRLERİNİZİ ALALIM:hhmanD
Adam gece klübünde piyanoda çok hafif bir parça çalarken içeri bir fil girmiş ve birden ağlamaya başlamış.. Fili görünce şaşıran piyanist filin gözlerinden süzülen yaşları fark edince, "İşte bu.. İşte bu..!" diye bağırmış, "Bu şarkıyı bir yerden mi hatırladınız?" "Hayır..!" demiş fil içini çekerek, "Piyanonuzdaki beyaz tuşlar sağ dişimden yapılmıştı görünce onu hatırladım ondan..!" :hhuzgun
Minik Köpek Uçakta..
Adam yurtdışından dönerken oğluna hediye olarak minicik bir köpek satın almış.. Yasal olarak onunla uçağa binebilmesi için yapılması gereken bir yığın işlemden kurtulmak için minik köpeği pantolonunun içine saklayıp binmiş uçağa.. Uçak havalandıktan yarım saat sonra adamın sallanıp titrediğini gören hostes
"Bir şey mi var?.." diye adamın yanına gitmiş..
"Yok.." demiş adam ve teşekkür etmiş.. Daha sonra tekrar aynı titremeler sarsılmalar olunca bu sefer
"Size küçük bir itirafım var" demiş hostese.. "Havaalanından minik bir köpek aldım, lüzumlu evraklar için zamanın olmadığından onu pantolonumun içine koydum.."
"Evet?.. Yoksa kaçtı mı?.."
"Yok.. Konu o değil.." demiş adam, "Henüz sütten kesilmemiş herhalde..!"
Aslan Terbiyecisi..
Adamın biri şirkteki boş aslan terbiyeci kadrosu için müracaat etmiş, sirk sahibi kendisine
" Tecrübeniz var mı ?.." diye sorunca,
" Evet.." demiş adam, "Babam, Dünyaca ünlü bir aslan terbiyecisi idi.. Bildiği herşeyi bana öğretti.."
"Gerçekten mi?.." demiş patron,
"Aslan'ı yanan bir çemberden atlatmasını öğrettimi?.."
"Evet öğretti.."
"Sana 6 aslanı üst üste bindirerek pramit yapmasını?.."
"Tabii.."
"Pekii, başını aslanın ağzının içine sokmasını?..
"Hayır efendim, öğretmedi.. Ama sadece bir kere ben kendim yaptım.."
"Neden bir kere?.. Neden kendiniz?.."
"Babama son bir kere daha bakmak için..."
Horoz'un Tercihi..
Horoz, önünde naz yapmak için kaçan, sıra nihayet kendisine geldi diye, dünden razı tavuğu kovalarken çiftçinin karısı elinde yem torbasıyla çıkagelmiş.
Horozun tavuğu kovaladığı istikametin tam aksine bir avuç mısır tanesi atmış..
Horoz, anında tavuğun peşini bırakıp mısır tanelerine doğru uçmuş.. Kenardan olanları seyreden bir köy delikanlısı
"Tanrım.." diye dua etmiş. "Ne olur beni böyle bir tercihe mecbur edecek kadar aç bırakma!."
EMEĞE SAYGI YORUM VE TEŞEKKÜRLERİNİZİ ALALIM:hhmanD