!_arama hakkında_!

oFfSpR!nG

O şimdi ASKER!
Moderatör
Reaction score
0
mesela bi kelime arıyoruz forumda,

bikaç tane konu çıkıor arama sonucu olarak,

herhangi birini açıyoruz bi bakıyoruz ki 50 küsür tane sayfa war :(

aradığımız kelimeyi bukdr sayfanın içinde nası bulcaz yani tek tek bakmak gerekio safyalara :ter:

o yüzden arama yaptığımızda, aradığımız kelimeye, hangi safyada olduğunu bilip direkt olarak ulaşabilsek yani; arama sonucu olarak o kelimenin bulunduğu sayfayı görsek daha iyi olmaz mı :eek:

tabi mümkünse :goz:

saygılar... :cool:

açıcağın qonunun başlığıyLa değiL içeriğinden 5-6 qelime yanyana oLanları arama yap

vede birqere değil iki üçqes aRat.. mesela ali oqula git bunu bölece arat yani bir

qelime mesela oqul diye aratırsan tabiqi bir coq sayfa açıLır

anLatabiLdimmi biLMiorum:)

anladm ama elimde arayabileceğim tek kelime warsa :eek:

bni tam olarak anladmadınız sanırım :(

neyse...

Ben Anladım Galiba Mesela Arattın Kelimeyi Diyelim Sonuçlarda Baqtınki Fıkralardan Temel Fıkraları Diye Bi Konu Çıktı Sabit Başlıqta Ara Ara Güncellenio Süreqli Fıkra Atılıo İçinde 56 Sayfa Flan War İlq Sayfalara Baqtın Yok Teq Teq Btün Sayfalara Baqcaqmıyız Diyo Heralde Arqadaş..

BEn de anladım...aynı gıcık durumla ben de karşılaşıyorum...ona çözüm olarak dostum...

Önce normal bi şekilde arama yap...Sonra içeren sayfaya gir...50 sayfadan oluşuyo ve aradığın şeyin hangi sayfada olduğunu bilmiyo musun...Hemen yukarda "Bu Konuda Ara" var..aynı kelimeyii birde orda arat...iistediğin sayfaları listeliyecek...o elli sayfanın içinden hangilerinde senin istediğin kelime geçiyorsa seçip çıkaracak...

Bu en kısa yöntem...;)

deecay' Alıntı:
Ben Anladım Galiba Mesela Arattın Kelimeyi Diyelim Sonuçlarda Baqtınki Fıkralardan Temel Fıkraları Diye Bi Konu Çıktı Sabit Başlıqta Ara Ara Güncellenio Süreqli Fıkra Atılıo İçinde 56 Sayfa Flan War İlq Sayfalara Baqtın Yok Teq Teq Btün Sayfalara Baqcaqmıyız Diyo Heralde Arqadaş..

evet dmk istediğim bu

teşekkür ederim =)

deecay' Alıntı:

evet dmk istediğim bu

teşekkür ederim =)

o zaman konu içinde de arama yaparsın

i140730_ScreenShot011.jpg

teşekkürler arkadaşlar benimde kafamdaki soru işaretlerini kaldırdınız

fakat bu arama olayını daha güçlendireliimmi veya hassaslaştıralım desem bilmiyorum ikisinden birini yapmak mümkünse yapsak çok ii olacak.. aynı sıkıntıyı yaşıyorum bende..

İyide şimdi ben link arattırmak istiyorum o zaman ne olucak ? Bu özelliği aktif ederseniz daha iyi olmaz mı ? Bu sayede verilmiş filmler bir daha verilmez daha kolay aratma yapılır..

Atıyorum ki rapidden bir link var..

35073574/gizli54.wmv mesela sonu bu şekilde..

Bu linkin gizli54.wmv olan kısmını arattırdığımızda bulması lazım direk.. Bu sayede anlarız ki o film verilmiş..

Forumda kirlenmemiş olur..

Geri