_HARİKA_Klasöre Arka Plan Resmi Koyy Süperr :)

<<<RevengeR>>>

ƒσяυмυη ηєω ѕтαяı
Reaction score
0
KLas0rLere aRka pLan yapımı_?

[/CENTER]Programın adı : WindowPaper XP
Program Sürümü : v1.01
Program Boyutu : 2.10 Mb
Platform : Windows 9x/ME/NT/2K/XP
Kullanım İzni : Freeware - Ücretsiz
Programı burdan indirebilirisiniz
http://www.sodabush.com/products/windowpaperxp/wpxp100b.php
Program Tanıtımı :
Bildiğiniz gibi hepimiz birbirinden güzel arkaplanları veya wallpaperleri sadece masaüstünde kullanmaya alışkınız. Oysa sizinle paylaştığım bu güzel program sayesinde artık bu kısıtlamaya son verebilirsiniz. Bu yazılım ile neler yapabileceğimize aşağıda bir göz atalım.

1- Kendi arzumuza göre herhangi bir klasörümüzün arkaplanını yine kendi çözünürlügümüze uygun olarak seçmiş olduğumuz harika resimlerle donatabiliriz.

2- Veya istersek klasörümüzün arkaplanına resim yerleştirmek yerine aşağıdaki resimde görüldüğü gibi sadece renk scalasından bir renk seçmekle klsörümüzü renklendirebilir ve özelleştirebiliriz.

3- Ayrıca Klasörümüz içinde bulunan tüm alt klasörelere ait etiket (label) renklerini istediğimiz gibi seçebilir ve hoş bir görüntü kazanabiliriz.

Bence klasörlerinize güzel görüntüler kazandıracak olan bu programı indirip denemelisiniz. İyi günlerde kullanın.

9Bx59725.jpg

52j59787.jpg

Emeğe Saygı​

Windows'da Klasörlerinize arka plan resimleri ekleyebileceksiniz

şimdi ilk önce masaüstüne yeni bir metin belgesi açalım ve içine şunları yazalım...

[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
iconarea_image="C:\forumtayfa.jpg"
iconarea_text=0x00000000

bu aşamayı 1. resime bakarak daha iyi kavrayacaksınız...

arka1hq9.png

Ardından Metin Belgesinde Dosya bölümünden - Farklı Kaydet sekmesine tıkladıktan sonra dosya adını desktop.ini olarak değiştiriyoruz ve Kayıt türünü tüm dosyalar olarak değiştiriyoruz ardından Kaydet diyoruz.

arka2ua8.png

Sonrada Masaüstündeki Desktop'u kopyalıyoruz
arka3qs9.png

Şimdi C'de denemek için açtığım "deneme" isimli klasöre yapıştır diyorum, ardından Başlat çalıştır dedikten sonra şu komutu yazıyorum Attrib +s "C:\deneme" tabi klasörümüzün konumuna göre yazıyoruz bu komutu benim açtığım klasör c'de olduğundan ve klasörümün ismi deneme olduğundan böyle yaptım.
arka4gf4.png

deneme isimli klasörümü şimdi Tekrar açıyorum:
arka5dc6.png

istersek klasördeki desktop dosyasına girer ve resim url'sini değiştirerek arka plan resmini değiştirebiliriz...
arka6fi4.png

EMEĞE SAYGI...

Geri