Aç kapa YOUTUBE !!!

GhOsT

Tuning Moderatör
Altın Üye
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..
2h2k45v.jpg

Bir açıp bir kapatıyorlar... Şimdi ki kapatma Erzurum'dan geldi.
İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nin Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerine yer verdiği için erişim yasağı koyduğu video paylaşım sitesi Youtube hakkında, Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi de bölücü örgütün propagandasının yapıldığı gerekçesiyle süresiz yayın yasağı kararı verdi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, internet dünyasının en büyük video paylaşım sitesi olan Youtube.com'da yayınlanan terör örgütü PKK'nın silahlı eğitimlerini içeren 4 dakika 41 saniyelik video görüntüleri için suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada video görüntülerinin Anayasa'nın 26/2 ile 3713 Sayılı Terörle Mücadele Yasası'nın 6/2 maddeleri uyarınca propoganda içerdiği belirlendi. Mahkeme heyeti sitenin yayınlarının süresiz olarak kaldırılmasına karar verdi. Mahkemenin 2008/192 sayılı `yayın kaldırma' kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile Youtube'un İstabul temciliğine gönderildi.

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi de Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerinin yer aldığı Youtube.com'a erişim yasağı koymuştu.

Kaynak : İnternethaber

yaww yasaklayınca ne oluyo bu yöneticiler hangi ülkede yaşadıklarını bilmiyorlar herhalde küçüklüğümüzde bize bişi öğretiyorlar " Heryasak delmek içindir" ama anlamıyolar. Ha bide 1 taraftan iyi oluyo kendi adıma söylemiş olayım mesela bu güne kadar bilmediğim proxy, dns gibi terimleri öğrendim çözdüm :) çok matrak ya bunlar

zavallı youtube yalama oldu

Ben hukuk adamlarımızında buna yapcak bişeyi oldugunu sanmıyorum, onlarda yasaları uyguluyolar.
Sorun yasalarda yasa deişmesi gerekir

Arkadaşım sivil kişilikler o videoların ordan kaldırılması için gereken çabayı özeni göstermiyorsa devlette bir iki duyarlı kişinin şikayetleri doğrultusunda gerekeni yapacak.Youtube içeriğini çok sıkı takip etmek zorunda bizde elimizden geleni yapıp sakıncalı videolarda şikayetimizi belirtmeliyiz üşengeçlik yapmadan.

Haklıdır. Erişimin açılmamak üzere kapatılsın. Telekom bunun üzerine alt yapısı sağlam görüntü paylaşım sitesi kursun. En Kralından En Türkçesinden

Burda cezalandırılan site diğilki tamamen Türkiyedeki internet kullanan insanlar çözüm videoların kaldırılmasıdır.

yhalamaya dondu valla bu olay artik adamarlin cani sıkıldıkca acip kapatiyorlar bir duzenleme gerekli artik

Geri