Açmış olduğum Konular Arama Motorunda Gösterilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scorpion76

New member
Reaction score
0
Sayın modlar, adult bölümde açmış olduğum konular arama yaparken daha nce bulunuyordu ama şimdi görünmüyor sebebi nedir acaba?

Konular silinmedi hepsi duruyor ayrıca.:saskin

evet katılıyorum bende daha önce aradım bazı şeyleri aynı şekilde aratıyorum fakat bulamıyorum...

bence bu forumun tek eksisi arama motorunun iyi olmaması. arkadaşın dediği gibi arayıp bulduğumuz şeyler bi gün sonra tekrar arayınca çıkmıyor. Ayrıca girdiğimiz anahtar kelimeler 'tek bir topic içinde' kaç kere kullanıldıysa, arama sonunda o kadar sonuçla karşılaşıyoruz. mesela Pes2009 olarak arama yaptırdığımda 'PES 2009 [Full]' adlı başlık 7 8 kere karşıma çıkıyor. ee tabi bir de aradığım konuyla ilgili olmayan konularda 5 6 kere karşıma çıkınca her seferinde 20 sayfalık sonuç bulunuyor. Benim forumla ilgili tek derdim buydu, arkadaş konuya değinince bende yazıyım dedim. Umarım ilgilenilir. Kolay gelsin

Evet AduLt Bölümünde Konu ve mesajlarımı arama motorundan göremiyoruz =)

Konularımı günceLLemek için 9-10 sayfa tek tek arıyorum ßiraz zor oluyor :S

bence bu forumun tek eksisi arama motorunun iyi olmaması. arkadaşın dediği gibi arayıp bulduğumuz şeyler bi gün sonra tekrar arayınca çıkmıyor. Ayrıca girdiğimiz anahtar kelimeler 'tek bir topic içinde' kaç kere kullanıldıysa, arama sonunda o kadar sonuçla karşılaşıyoruz. mesela Pes2009 olarak arama yaptırdığımda 'PES 2009 [Full]' adlı başlık 7 8 kere karşıma çıkıyor. ee tabi bir de aradığım konuyla ilgili olmayan konularda 5 6 kere karşıma çıkınca her seferinde 20 sayfalık sonuç bulunuyor. Benim forumla ilgili tek derdim buydu, arkadaş konuya değinince bende yazıyım dedim. Umarım ilgilenilir. Kolay gelsin

Arama motorunda sorun yok,önemli olan arama yapmayı bilmek.

Arama yaparken , "bütün mesajlarda ara" yerine "mesaj ba$lıklarında ara" yı seçerseniz 1 kere çıkar.

Arama motorunda sorun yok,önemli olan arama yapmayı bilmek.

Arama yaparken , "bütün mesajlarda ara" yerine "mesaj ba$lıklarında ara" yı seçerseniz 1 kere çıkar.

Arama motorunda Adult bölümünde herhangi bi arama yapsana..

Konun warsa konularını arat..ßak bakaLım Bişey çıkacak mı ?

sebebi çok fazla arama yapıldıgı için arama kriterlerinin indexlerin dolması bunu rutin yapıyorum ama bu aralar sitemizin ziyaretcisinin artması nedeniyle daha kısa zamanlarda yapmam gerekicek sanırım. şuan normale dönmüş durumda arama buttonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri