Ağ Kullanıcılarını Şifreleme Yardım.!!!

ysk

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslare ben ağ bağlantılarımdaki diğer bilgisayarların benim paylasım verdiğim dosyalara erişmelerini enlellemek istiyorum dsaha doğrusu şifre ile ulaşmalarını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar benim için çok önemli...

şimdiden çok teşekkürler Yardımlarınızı bekliyorum......

ağ derken neyi kastediyosun workgroup mu yoksa domain ortamı var mı?

workgroup ben muhasebeciyim binada ortak internet kullanıyoruz benim diğer bilgisaayarımdan baskasının girmesini istemiyorum şifre değilde baska yolu varsa oda olabilir yardımın için teşekkürler

ama benim odamda 2 tane bilgisayarım var ben sadece ana makineme benim dğer bilgisayarlarımın ulasmasını istiyorum diğer bilgisayarlar girmesin dosya şifreleme programları pek sağlıklı olmuyo diye duydum o yuzden onları denemek istemiyorum

ysk' Alıntı:
merhaba arkadaslare ben ağ bağlantılarımdaki diğer bilgisayarların benim paylasım verdiğim dosyalara erişmelerini enlellemek istiyorum dsaha doğrusu şifre ile ulaşmalarını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar benim için çok önemli...

şimdiden çok teşekkürler Yardımlarınızı bekliyorum......

en basitinden bilgisayarını paylaşıma kapat derim:goz: en kesin ve en kolay çözümdür kolay gelsin

teşekkürler ama benim işime yaramıyoo bu arada özürdilerim ilk mesajımı yanlıs daha doğrusu eksik yazmışım sağolasın dostum yardımların için teşekkürler

YSK ; Bilgisayrıma sağ tuş yapıyorsun...açılan menüden yönet i tıklıyorsun...solda ki menüden "yerel kullanıcılar ve gruplar" dan users i tıkla. Sağda kullacılar sıralanacak (admin,guest vs) sen ordan guest e sağ tuş yap parola belirleyi tıkla ve parolanı gir....
bundan sonra senin bilgisayara girmek istediklerinde şifre soracak...
Ben network ümde öyle kullanıyorum...

paylasima kapatmak istedigin kimsenin erismesini istemedigin disk'e 1. resimdeki gibi paylasim izinlerine girerek sonra 2. resimdeki ok ile gösterdigim yeri checkleyip uygula dediginde diger makinalara disk'ini paylasima kapatmis olursun.

Geri