Ağdaki Tüm Yazışmaları Adresiyle birlikte Görmek İstermsiniz ? !! [ 3 Ayrı Yöntem ]!!

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Bazı yazılım firmalarının geliştirdiği programlarla, ağınızdaki -Network- tüm MSN Messenger kullanan kişilerin yazışmalarını izleyebilirsiniz.

Yazılımı kullanmanız için gereken tek şey, programın kurulması.Bilgisayarınız başkalarıyla paylaşılan ortak bir bilgisayarsa, diğer kişilerin yazışmalarını görmenizi sağlıyor...

Aşağıdaki yazılımlardan denemek istediklerinizi indirin ve yazılımı sisteminize kurun. MSN Messenger'ınızla yazışmaya başladığınızda, sohbet ettiğiniz kişilerle yaptığınız yazışmaları göreceksiniz.

MSNTrack Monitör

Dosya: msntrack_setup.zip
Boyutu: 941KB
Firma: TallSoft
Web: http://www.tallsoft.com/msntrack.htm
Ekran Görüntüsü:

MSNTrack_zoom.jpg

MSN Chat Monitor & Sniffer

Dosya: a_msn_monitor.exe
Boyutu: 1,08MB
Firma: AwinSoft
Web: http://www.awinsoft.com/msnmonitor.htm
Ekran Görüntüsü:

msn_400.jpg

MSN Chat Monitor

Dosya: MsnChatMonitor.exe
Boyutu: 1,55MB
Firma: AjivaSoft
Web: http://www.ajivasoft.com/msn-chat-monitor.htm
Ekran Görüntüsü:

MSNmain.gif

KOLAY GELSİN....

Paylaşım Saol Kardeş Sanırım Bu Her Türlü Ağda İşe Yaramıyor GaliBA Ben denedim Olmadı.Onun ICın SansA Kaldı Biraz Acaba serial Bulsak o zaman olur mu Ki veya yapmamız Gereken bi ayar mı var ?

1. yontem olmadi kaldi 2 yontem:)

Edit:2.yide denedim gormuo ag daki pc yi ama bn onun ip sini yazdim pc nin ismini fln yazıo ama bisi yok :)

3. denemicem:p

cafede Ana makinadamıydınız yoksa Guestmi ?,

DemircL' Alıntı:
Beyler Benim Pc virüs VAr diyor İndirmeyin...

LOCKED Please

bilgisayarınız her verdiği uyarıyı virüs diye algılamayınız . Free wall özellikli bilgisayarlarda Ağ bağlantısına bağlanmak için bi dış bağlantı gerekmektedir Freewall özellikli Anti virüslerde bu çıkış hakkında bilgi vermek amacıyla uyarı veriyor olabilir.

lan baglantıda denedım fakat bırsey goremedım chat snıffer ve track ı denedım onun dısında sadece yazıstıgım kısılerın konusmaları tutuyor buna ek olarak bıse yapmamız gerekıyormu?

bune bea bi şey anlamadım

yeni kaptım olayı

paylaşimi yapan kişi mod adam günlerini hatta belkide senesini vermiş adam 1 defa neden kendisitesinedeki üyeler böle bişe yapsın korkma iste msnde seni ekler sonra programla dosya yollamadan ip alir sonra senin paylaşimindan c deki msn dosyana girer sonra ordaki 3 tane dll dosyanı alir ve kendi msn klasorune atar sonra otomatik olarak msn ini açar ... ustalara saygı ..hadi s.a

dostum bunların süreleri bitmiş ne yazık ki :( yinede emeğe saygı, çok teşekkürler

bu programı agdakı tum bilgisayarlara kuracakmıyız yoksa sadece ana bilgisayaramı

arkadaşlar lütfen bir çare bulun...
bilgisayarım laptop.internet bağlantım wriless ...
ve iş yerinde ağ bağlantımız var.
2 gün önce alınan dosyalarımda gezinirken ,klösör seçeneklerime girdim ve gizli dosyaları göster dedim.karşıma benim msn adım ve yanında herhalde 10 haneyi bulan bir sayı.içine gişrdiğimde de geçmiş klösörü altında bütün konuşmalarım , gün gün tutulmuş....
msn nin ayaralarına baktım ve evet ordan birisi kayıt tutma işaretini tiklemiş.Bunun yanı sıra birde ağ bağlantılarım da Patron 1 -Patron 2 adında bir ağ var ve benim program c payşaşıma açık.Ben ne kadar kapatırsam kapatayım kendi otomatik açıyor ...Şimdi , lütfen beni aydınlatın...Kurtarın bu acemi bilgisayar kullanıcısını ?
Nasıl temizleyeceğim, nasıl msn nimin kayıdının tutulmadığına emin olabilecedğim ?

elsunmohen' Alıntı:
arkadaşlar lütfen bir çare bulun...
bilgisayarım laptop.internet bağlantım wriless ...
ve iş yerinde ağ bağlantımız var.
2 gün önce alınan dosyalarımda gezinirken ,klösör seçeneklerime girdim ve gizli dosyaları göster dedim.karşıma benim msn adım ve yanında herhalde 10 haneyi bulan bir sayı.içine gişrdiğimde de geçmiş klösörü altında bütün konuşmalarım , gün gün tutulmuş....
msn nin ayaralarına baktım ve evet ordan birisi kayıt tutma işaretini tiklemiş.Bunun yanı sıra birde ağ bağlantılarım da Patron 1 -Patron 2 adında bir ağ var ve benim program c payşaşıma açık.Ben ne kadar kapatırsam kapatayım kendi otomatik açıyor ...Şimdi , lütfen beni aydınlatın...Kurtarın bu acemi bilgisayar kullanıcısını ?
Nasıl temizleyeceğim, nasıl msn nimin kayıdının tutulmadığına emin olabilecedğim ?

konuyu bulandırma, aramadan bi haber arkadaşım..

sorunun için buraya bak:

http://hackhell.com/showthread.php?t=276172

programın ekran görüntülerini oluşturan capslar yenilenmiştir..

evet, yorum yapan arkadaşlara katılıyorum, kendi kendimin kaydını tutmaktan başka bir şey yapamadım, konuyu açan arkadaşın da dediği gibi, eğer paylaşılan bir bilgisayarda iseniz ve o bilgisayarda başkaları da msn kullanıyorsa, gün saat dakika olarak herkesinkini tutuyor, tabiki trial olmazsa. Bundan başka hepimizin beklediği şeyi yapmıyor, yani siz bir şirket veya kafe ağında bir bilgisayar kullanırken, o ağdaki diğer bilgisayarların msn kayıtlarını tutamıyorsunuz. Ya da daha mütevazi olmak gerekirse 1 haftadır bu konuyu araştırıyorum ama ben yapamadım, serverdan benim bilgisayarımın yetkisini de arttırdım, firewall'u da kapattım ama sadece kendi kendimin kayıtlarını tutuyorum :) belki de server'a kurmak lazım bunu, ne dersiniz?

Arkadaşlar bunlar trial version bunların serilerini yada varsa ilaçlarını bilen varmı...

Yinede süper paylaşım ellerine sağlık..

Saygılar KGK

Geri