Ağlama Duvarı'ndaki Bürokrat Kim?

TypHooN

İzmir Aşığı
HH Üyesi
Reaction score
0
9ldez4.jpg

Ağlama Duvarı'ndaki bürokrat kim?

12 Haziran 2008 18:01
Vakit Gazetesi isim vermeden bir bürokratın Ağlama Duvarı'nda çekilmiş 3 fotoğrafını yayınladı. bu kişinin Org. İlker Başbuğ olduğu ileri sürüldü.

Yüksek Askeri Şura yaklaştıkça ortaya yine çok tartışmalı bilgi ve belgeler çıkıyor.

Vakit Gazetesi bugün sürmanşetinden "Ağlama Duvarı'nda bir bürokrat" başlıklı bir haber yayınladı. Haberde üç ayrı fotoğraf yeralıyordu.

Haberin fotoğraflarında sivil giyimli, şapkalı ve gözlüklü orta yaşlı biri, Musevilerin kutsal Ağlama Duvarı'nda dua ederken görüntülenmişti.

Gazete haberinde fotoğraftaki kişinin ismini açıklamıyordu. Ağlama Duvarı'ndaki bu kişinin Kara Kuvvetleri Komutanı Org. İlker Başbuğ olduğu ileri sürüldü.

Fotoğraflar şimdiden Ankara'nın gündemine bomba gibi düşmüş durumda ve en çok konuşulan konu oldu.

Henüz Açıklama Yok

Org. Başbuğ'a benzeyen kişinin Ağlama Duvarında dua ederken ve Musevilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken gösteren fotoğrafların, fotomontaj olduğu da iddia ediliyor.

Ancak Ankara bu fotoğraflarla kaynarken, Genelkurmay Başkanlığı'ndan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

20b1w13.jpg
2wnajk4.jpg

2qlh5cw.jpg

bugüne kadar TSK hakkında olumlu yayın yapmamış bir gazete için normal bir haber olsa gerek
gerekli yalanlama TSK ve İker Başbuğ tarafından yapılacaktır
umarım tekzip ederler bu haberlerini
ırkçılık ve ayrımcılık temeline dayanan haberler yapmalarını tartışmıyorum bile

Gazetenin yanlı olduğu ve taraflı haber yaptığı zaten kamuoyu tarafındanda bilinmekte
işlenen konunun haber değeri taşıdığını düşünmüyorum.

birincisi böyle bir pozu İlker Başbuğ'un(?) rahatca vermesı resmın ınandırıcılıgını kaybettırıyor..
ıkıncısı İlker Başbuğ'un aile yapısı herşeyi meydandadır dıye dusunuyorum herseyıyle arastırılabılır..
bıde vakıt gazetesıne ne kadar guvenılır bılmıyorum.mazısı kara lekelerle dolu neyse...

egerkı resımdekı sahıs gercekten ılker basbug ıse cok asırı sekılde anormal karsılacanagını dusunmuyorum..cunku baska ulkelerdekı burokratlarda gelıp camıde resım cektırıyorlar hatta Kuran-ı Kerim'i dinleyen ust duzey yetkılıler bıle var..

ama ılker basbug olduguna ınanmıyorum..

cok guzel hareketler bunlar...:goz:

arkadaslarin verdigi deliller cok sacma olmus .. tamam desteklemek istemisler ama yok ensesi kalin yok rahatca poz vermez v.s.
yalan bir haber olabilir ama simdiye kadar genelkurmaydanda bir aciklama olmamasi pek düsündürücü ..

Geri