Ağzın Bi Karış Acılacak

OquzZ>BLasT

»ßo®ηo√aLı»
Reaction score
0
ilginccw0.jpg

Yandaki ya da aşağıda daha büyüğünü göreceğiniz fotoğrafın çok ilginç bir özelliği var. Öncelikle ne yapacağınızı söyleyeyim size.

Fotoğrafa sağ tıklayıp "Resmi farklı kaydet" seçeneğini seçin ve resmi masaüstüne kaydetin. Daha sonra masaüstünde yeni bir klasör oluşturun. Klasörün ismi filan farketmez. Resmi klasörün içine atın ve klasörü açın. Daha sonra yukarıdaki görünümler sekmesinden "Küçük resimler" e tıklayın.
Gördünüz mü ilginçliği? Küçük resimler seçeneğine tıklayıp resme bakınca kızın yanında bir adam beliriyor. Ben hala bu sırrı çözemedim, bulabilen varsa yazsın...

Gerçekten yanında bi adam cıkıyo nasıl oluyo anlamadım

buna benzer bi kaç resim onceden görmüştüm...eline sağlık...

evet evet cok sasırdım ben de

şimdi olay şöyle olabilir
photoshop yada grafiker arkadaşlar daha iyisini bilir
kızın yüzü bembeyaz
adam bakımsız
neden?
çünkü bir şey yapılmış yani resme ufak bi makyaj
adam neden gözükmüyor
jpeg compressor programlarından biriyle de sıkıştırılmış olmalı
aklıma gelen bi yöntem ama denemedim

Evet gerçekten ilginç geliyor.
Masaüstüne kaydedip özelliklerine baktığımda icon diye bir sekme ile karşılaştım.
Bu resmi yapan resmin iconuna adamın da içinde olduğu resmi eklemiş. Iconpackager diye bir programla yapılmış.
Yani güzel bir oyun yapılmış :)

abi resme bence daha dıkkatlı bakmak lazım kızın resmı kucuk resımde farklı buyuk resımde farklı kızın kafası buyuk resımde haıfı sola yatık ama kucuk resımde düzz

İrdelemeyin boşuna...

Resim oluşturulduktan sonra icon dosyası oluşturulup 32x32 den 512x512 ye kadar önizlemeli ikon paketi atılmış..

Boyutundan da belli zaten...
Resmi paint.net te açınca ve faklı kaydedince içerisindeki boyut farkı meydana çıkıyor...
2usa3y9.jpg

nqy2i1.jpg

yahu sasıracak ne var kız güzel diye kanarsın baska biri cıkar,kız milleti yahu:durdurun

Dosyanın içinde yenile diyince adamlı resim kayboluyor

Geri