Aşırı derecede önemli Herkes okusun.. Çok önemli....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Superhacker21

New member
Reaction score
0
Evet başlığı okuyup geldiginiz için teşekkür ederim.
Arkadaşlar içinizde bir cogunuz genc insanlarsınız ve cogunuz bellki acemisiniz.

Forum konu açan , bir program tanıtmak isteyen veya bir Hack konusunda bilgi paylaşmak isteyen arkadaşlardan ricam şudur

ALLAH RIZASI İÇİN MİLLETE YARDIM EDİCEM DİYE SAĞDAN SOLDAN ALDIGINIZ ( DENEYIP TEST BİLE ETMEDİGİNİZ , HATTA NE OLDUGUNU BİLE ANLAMADIGINIZ )
YAZILARI , DOKUMANLARI ALIPTA BURALARA YAZMAYIN.

EN AZ 38 HACK SİTESİNE KAYITLIYIM. HER YERDE AYNI YAZI. VE YAZANLARDA HER SEFERİNDE DEĞİŞİK RUMUZLAR VS... YANI SONUCTA SİZİN OLMAYAN BİR BİLGİYİ TEST ETMEDEN , DENEMEDEN İYİCE BİLGİ SAHİBİ OLMADAN KONU AÇMAYIN. AKSİNE BİR ŞEY ÖĞRENMEK İSTEYENLERE ZARAR VERİYORSUNUZ.

OKUYAN KİŞİ BAZI KONULARI ANLAMIYOR, SORU SORUYOR KONU AÇANA , KONU AÇANDA TABI YAZDIIGI ALINTI YAZIDAN BİR HABER OLDUGU İÇİN HİÇ BİŞİ DİYEMIYOR SORULARA CEVAP BİLE YAZAMIYOR.

BU ŞEKİLDE MİLLETİN SORULARINA MARUZ KALMAMAK İÇİN ALINTI YAPTIGINIZ YAZININ ALTINA

---------
ALINTIDIR kaynak :felanca
---------
DİYE YAZIN.
YAZINKI MİLLET SİZİN ALINTI YAPTIGINIZI ANLASIN VE DAHA FAZLA SİZE SORU SORMASIN.
VEYA ALINTI YAPTIGINIZ KONU HAKKINDA DAHA DEĞİŞİK FİKİRLERİNİZ VARSA ALINTI YAPTIGINIZ YAZIYA EKLEYIN . KONUYU DAHA COK GENİŞLETİN Kİ MİLLETE FAYDANIZ OLSUN.

AYRICA ALINTI YAPMAK HİÇ BİR ZAMAN İYİ DEĞİLDİR.
KENDİ BULDUGUNUZ , ARAŞTIRDIGINIZ , TEST ETTİĞİNİZ , UĞRAŞTIGINIZ VE SONUCA ULAŞTIGINIZ KONULARI AÇIN.

KONUYU ANLATIRKEN GEREKIRSE 1 SAATİNİZ GİTSİN . HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLDİR.
EN UFAKT DETAYI BİLE ATLAMAYIN. BUNU OKURKEN OKUYANIN AKLI NERDE TAKILABİLİR DİYE KENDİNİZE SORUN VE O KISIMLARI BULUP O KISIMLARINDA UFAK BİR DETAYINA GİRİN. GİRİN Kİ OKUYAN DA OKUDUGU DOKUMANDAN BİŞİLER ANLASIN.

YANİ BİR DOKUMAN YAZARKEN OKUYUCUNUN AKLINDA EN UFAK BİR SORU BİLE BIRAKMADAN ANLAYACAGI SEKILDE YAZIN.

İÇİNİZDE ANLAYAN OLDUGU GİBİ , HACK KONUSUNA ACEMİ İNSAN COGUNLUKTADIR.

BU YÜZDEN SİZDEN RİCAM

ALLAH RIZASI İÇİN YAZDIGINIZ DOKUMANLAR KENDİNİZİN VE İYİ DERECEDE DETAYLI OLSUN. OKUYAN İNSAN OKURKEN AKLINDA ÇOK AZ ANLAYAMACAGI YER OLMASINA GAYRET EDİN.

herkes hacker ım dıyoo kım bılgısayarın klavyesıne dokunsa hackerım dıyoo !! bu konu gercekten cok onemli!!!!

Dostum 3-5 konu açmışımdır programlarla ilgili hepsinide denedim yoksa vermiorum herkes senin kadar duyarlı olur inşallah

Ya arkadasım bilen varsa ve koyuyosa helal olsun ısede yarıyosa helal olsun adamalar msn hack dıye koyuyolar bole bısey varmı cok merak edıyorum!!!

ßu YaZ'i ßo$h...ßuRDa o KaDar ÇoK aLiNTi VeRiLMiyo...
aLiNTiLarDa DuYGuSaL ßöLüM'üNDe oLuYo..ßa$hKADa Yoq.

AYRICA ALINTI YAPMAK HİÇ BİR ZAMAN İYİ DEĞİLDİR.
KENDİ BULDUGUNUZ , ARAŞTIRDIGINIZ , TEST ETTİĞİNİZ , UĞRAŞTIGINIZ VE SONUCA ULAŞTIGINIZ KONULARI AÇIN

duyarlılığın için saol herkes alıntıyla çalışıyo gerçekten :mad:

taşındıııı

bence bu bi hırsızlık gibi ceza gibi bişi olsa belki azalır ha

Söylediklerine tamamen katılıyorum dostum.
Konu açmak için bazen araştırma yapmak gerekebilir, ödev yapıyormuşcasına üzerinde çalışmak gerekir. Ama melesef böyle olmuyor.. Bir konu açılıyor, ilgi çeken bir konuysa altında '15-20' soru fakat '0' cevap..

Haa, hiç araştırmadan konu açılmaz mı açılır elbet. Ama dersin ki arkadaşlar ben böle bişi gördüm nette. İlgimi çekti ama pek bilgi sahibi değilim dersin, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda dersin. Herkes onun üzerinden bilgisini sunarak ortak çözüm bulunabilir vs. vs..

bu konuyu nerden bulupta çıkartınız :saskin:

baba kim güncellemiş bu konuyu yaf ve neden :saskin

Konunun açılış tarihie bakıp öyle yorum yapsanız nasıl olur, kapalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri