Aşkı Uğruna Din Değiştiren Şerefsizdir !

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
'Aşkı uğruna din değiştiren şerefsizdir'

706020090624070016477.jpg

Yunan sevgilisi Alex ile nişanlanan oryantel , aşkı için din değiştirenlere sert çıktı. Tanyeli; "Aşkı uğruna din değiştiren şerefsizdir" diyerek yeni bir tartışma başlattı

Yunanlı sevgilisi Alex Syroplas'la nişanlandığını açıklayan oryantal Tanyeli: Aşkı uğruna dinini değiştiren şerefsizdir. Alex de aşk için din değiştirirse o da en adi, en şerefsizdir.

Ünlü oryantal Tanyeli, yeni single'ı 'Erkeksen'i önceki gece Sapphire adlı gece kulübünde tanıttı.

"Şimdiden birçok yerden konser teklifi aldım. Başta İstanbul, Bodrum ve Çeşme olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinde sahne alacağım" diyen Tanyeli, bir süre önce ayrılıp barıştığı Yunanlı sevgilisi Alex Syroplas'la da nişanlandığını açıkladı.

"Alex benim dışımda kimseye el bile sürmemiştir. Sanal alemde bir ara çapkınlık yapmıştı. Onu yakaladığım için bir süre ayrılık yaşadık ama daha sonra affettim" diye konuşan ünlü oryantal, "Evlenince dininizi değiştirecek misiniz?" sorusuna da sert bir yanıt verdi.

ŞARKILAR BANA YAKIŞTI

Tanyeli, "Aşk için din değiştiren şerefsizdir. Alex de aşk için din değiştirirse o da en adi, en şerefsizdir" dedi. Albümünde hiç bestesi olmadığını ama tüm şarkılarının kendisine çok yakıştığını belirten Tanyeli, "Şarkı söylemeyi seviyorum ve her geçen gün kendimi daha da geliştiriyorum" dedi. Tanyeli, albümüne adını veren 'Erkeksen' isimli parçasına da klip çekeceğini söyledi.

KAYNAK

asıl şerefsiz sensin ki bu şekilde konuşuyorsun
oranı buranı açıp insanları tahrik ederken çokmu şerefliydin?
insanları sen yargılamıyorsun ALLAH yargılar bırak ona yüce rabbim karar versin

şerefsizin özü senmişsin sanane ki din allah ile insan arasındadır kul karışamaz buna

dogru demis güzel demis
ama dinimizde bir kadinin gayri müslümle evlenmesi haramdir :melek

valla aşkına uğruna din değiştiren şerefsizmidir gavat mıdır orasını bilemem ama şunu çöok iyi biliyorum aşkın gözü kördür dedikleri bu olsa gerek insan aşkı için sevdiği kadın için dinde değiştirir adamda öldürür ayrıca fazla büyük konuşmayın ilerde gün gelir aynı şey sizinde başınıza gelebilir..

ne kadar cok seviyorlar din adina konusmasini.madem sanatcisiniz sanatinizi yapin.size ne dinden.bir fukaraya bile yardim etmezler ama konusurlar.

Müslüman bir erkeğin, gayr-i müslim ile evlenmesine izin vardır ama;
Müslüman bir kadının, gayr-i müslim erkek ile evlenmesi HARAMdır.

Embesil...

Dansöz TanyeLiden haftanın fetvası. . .

Aşk İçin Din değiştiren Şerefsizdir. . .

dogru söylüyorsun yanLıs bişey ask için deiştirmek ama usLüp yanLıs

Yorum yokk arkadaşlar.. Bişey diyemeyeceğimm..

valla aşkına uğruna din değiştiren şerefsizmidir gavat mıdır orasını bilemem ama şunu çöok iyi biliyorum aşkın gözü kördür dedikleri bu olsa gerek insan aşkı için sevdiği kadın için dinde değiştirir adamda öldürür ayrıca fazla büyük konuşmayın ilerde gün gelir aynı şey sizinde başınıza gelebilir..

Bir kadın için dinini değiştirebilecek kadar inancın varsa

ağır konuşacağım ama ozaman kusura bakma sen birkaç gram için herşeyi yaparsın...

yeni albümü çıktı ya ondan bu laflar sallayın kendisi hıristiyan olmuştur bile

albümü çıkanlar neden ortalığı karıştırarak prim yapmaya kasedini tanıtmaya uğraşırlar ki... sesin güzelse seni halk zaten takdir eder.. fuzuli fuzuli konuşmak da sana düşmez.. ama ben yine ona kızamıyorum onu önümüze getirenlerde suç

Geri