- Reaction score
- 0
Møñàr¢hïè
Aşk bir sudur iç iç kudur
uzun bi yolculukdur...
Aşk bir sudur iç iç kudur
uzun bi yolculukdur...
kent55
Aşk sevmekten önceki kelime sevmenin ilk hali...
KnowN
Koskocaman Bir YaLan
Ya da Bana Göre; Sadece evLendiğin insanLa YaşayabiLeceğin en güzeL Duygu...
Koskocaman Bir YaLan
Ya da Bana Göre; Sadece evLendiğin insanLa YaşayabiLeceğin en güzeL Duygu...
sonsuzluğa
Bana göre aşk ilk günlerde alım balım peteğim edalarında yaşanan ama zamanla ne tür bir yalan olduğu ortaya çıkan insanlık hali...
Bana göre aşk ilk günlerde alım balım peteğim edalarında yaşanan ama zamanla ne tür bir yalan olduğu ortaya çıkan insanlık hali...
ErdemLiyiZ
Aşk: Saygı Demek
Aşk: Emek Demek
Aşk: Onun Gözlerine Baktığın Zaman İçinin Titrediğini Hissedebilmen demek
Aşk: Sadakat demek
Aşk: Onun Yanında Zamanın Nasıl Geçtiğini Anlamamak Demek
Aşk: Onun Her Halinden Anlayabilmen Demek
Aşk: Sevipte Kavuşamamak Demek..
dr.mud
Herkesin peşinden deli gibi koştuğu, ya kimsenin ulaşamadığı ya da ulaştığını sandığı, kalp sızısından öte bişey değildir...
Herkesin peşinden deli gibi koştuğu, ya kimsenin ulaşamadığı ya da ulaştığını sandığı, kalp sızısından öte bişey değildir...
..єЯDєM..
Aşk bır ıddaa gıbıdır sonucunu tahmın etmek zordur ama rıske gırmeye her zaman deger =)
Aşk bır ıddaa gıbıdır sonucunu tahmın etmek zordur ama rıske gırmeye her zaman deger =)
FaLCoN_TiGeR
Aşk; gördüğün zaman heyecanlanıyorsan, beraberken zaman nasıl geçiyor farketmiyorsan, her an onu düşünüyorsan ve en ufak birşeyde gözünü kırpmadan canını verebileceğini düşünüyorsan aşık oldun demektir =)
LsD
Aşk Dedikleri Şey Sadece Bir Cinsel dürtüden ibarettir,Onuda Elde Edince Aşkın Yalan Olduğu anlaşılır.
Aşk Dedikleri Şey Sadece Bir Cinsel dürtüden ibarettir,Onuda Elde Edince Aşkın Yalan Olduğu anlaşılır.
ecstasy
var mi beni icinizde taniyan?
yasanmadan cozulmeyen sir benim
kalmasa da sohretimi duymayan
kimligimi tarif etmek zor benim
kimsesizim hismim da yok hasmimda
gorunmezim cismim de yok resmimde
dil uzmezim tek hece var ismimde
barinagim gonul denen yer benim
var mi beni icinizde taniyan?
yasanmadan cozulmeyen sir benim
kalmasa da sohretimi duymayan
kimligimi tarif etmek zor benim
kimsesizim hismim da yok hasmimda
gorunmezim cismim de yok resmimde
dil uzmezim tek hece var ismimde
barinagim gonul denen yer benim
Ata Kızı
Gerçek aşk kişisel çıkarlarından hatta kendınden vazgecebılmektir. Sabah uyanınca onu düşünmek tüm gün aklında onunla dolaşmak , çalışmak , konuşmak , gece yatagına yattıgında onu düşünürek uykuya dalmaktır.İmkansızlıgı bir kenara itmektir...düşlerin gerçek olması için var gücünüzle çalışmaktır..Kendi geleceğiniz için aşkınızı feda etmemektir zira aşk gerçekse geleceğiniz sevgilinizdir..Aşk en sevdiğiniz kitabı bile onu düşünmekten okuyamamaktır..sevdiğiniz için dostlarınızı , aılenızı , en sevdiğiniz uğraşlarınızı , geleceğinizi ihmal etmektır..hatta bir kenara itmektir..Aşk dünyayı sevdiğinizin gözüyle görebilmektir..Onun sevdiği şarkıları söyleme , onun seyrettiği dizileri seyretmek onun sevdıgı herseyı sevebılmektır..Aşk kendinizi değil sadece onu düşünebilmektir..Kılına zarar gelse yüreğinizde bir acı duymaktır . Canınızın yanacagını bılsenızde sevmektır ....Aşk uçurumdan sevgilizle düşeceğinizi bile bile yumuşak bir iniş yapıcagına emin olmaktır yarı yolda yorulup uçurumdan itmemektir sevgiliyi...Aşk emektır , çabalamaktır...Aşk iki günde sevgiliden vazgeçmek değildir...Vazgeçememektir aşk....Kolaya kaçmamaktır.Tüm dünya karşı gelse de sevdiğine , sevgısıne sahip çıkmaktır aşk.. .Ve Aşk cesaretli , yürekli kişilerin işidir.
Bunlar yoksa Aşk ta yoktur , hiç olmamış demektir...
CounTRy
Aşk; iki sene içinde kaybolan dünyanın vazgeçilmez en büyük alışkanlığıdır.
Aşk; iki sene içinde kaybolan dünyanın vazgeçilmez en büyük alışkanlığıdır.
She
O`na bakınca tüm iç organlarının titremesidir...
Se se nniii sev viyor yorum derk derken, ned ne neden di di dil dilim tu tu tutulu lu yor yor… Ama geçicidir.
O`na bakınca tüm iç organlarının titremesidir...
Se se nniii sev viyor yorum derk derken, ned ne neden di di dil dilim tu tu tutulu lu yor yor… Ama geçicidir.
FoFeR
Çok gereksiz bir ruh halidir.
Etkisinden kurtulmak için Absolute + BuRn tavsiye edilir
Kopuk Dadı
Aşk; bir kelimeye. bir cümleye, bir varsayıma yada bir kalıba sığdıralamayan, her kişiye kendi penceresinden çeşitli yorumlar yaptıran, hem ilahi hem beşeri bir duygudur..
Aşk; bir kelimeye. bir cümleye, bir varsayıma yada bir kalıba sığdıralamayan, her kişiye kendi penceresinden çeşitli yorumlar yaptıran, hem ilahi hem beşeri bir duygudur..
Ethnic
2 başlıktır bana göre
iLki : Beşeri Aşk = Dandiktir. Her zaman değişebilir
ikincisi : iLahi aşk = Kalıcıdır daima huzur verir
2 başlıktır bana göre
iLki : Beşeri Aşk = Dandiktir. Her zaman değişebilir
ikincisi : iLahi aşk = Kalıcıdır daima huzur verir
Kaçan Aşık
Baslangici Ve Sonu Olan dir
oFfSpR!nG
Yemeden içmeden kesilip, yıldızlara bakıp onu, yalnızca onu düşünmektir..
Yemeden içmeden kesilip, yıldızlara bakıp onu, yalnızca onu düşünmektir..
ali06can
Aynı yazıldığı gibidir sesli başlar sessiz biter...
Aynı yazıldığı gibidir sesli başlar sessiz biter...
Leke
Aşk Diye Birşey Yoktur , Tutku Vardır
revolation
Elde edebilirsen sevgiye dönüşen, elde edemezsen sende bir saplantı haline gelen bir duygu..
Elde edebilirsen sevgiye dönüşen, elde edemezsen sende bir saplantı haline gelen bir duygu..
Cehennem_Zebanisi
Aşk öLümü Göze aLmaktır... Ama aşk uqruna öLünmez, aşk uqruna yaşanır... Zor oLanda budur zaten...
3. bi kişiye yer yoktur oLamazda...
Aşk bi deLiLik haLidir, daha önce hiç yapmadıqı şeyLer yaptırır.. saçmaLatır...
Onsuz geçen bi güne daha sabretmektir aşk...
MutLu aşk yoksa bu aşkın sucu deqiLdir.. "Aragon"
Peki Sizce Aşkın tanımı nedir ArkadasLar?