Aşk Acısından Nasıl Kurtulursunuz?

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Bazen hiç bitmeyecek sanılan tutkulu aşklar da biter.. Bu geçici bir süreçtir, zamanla ve biraz da çabayla eski aşk unutulur. Peki nasıl?

ayrilik.jpg

* Hayata sarılın. İlişkinizin bitmesi dünyanın sonu değil. Eski aşkınızda yaptığınız yanlışlardan, karşınızdakinin olumsuz yönlerinden dersler çıkarın. Bunlara dikkat ederek yeni bir ilişkiye başlayın.
* Bütün umutlarınızı aşka bağlamayın. Bir ayrılık yaşadığınızdan bu yüzden unutmakta zorlanabilirsiniz.
* Önce aşkın günün birinde biteceğini kabul edin. Bu olasılığı sindirmek üzüntünün travmaya dönüşmesini engelleyecektir.
* İlişkinize üzülmek yerine bu ilişkinin ne öğrettiğini düşünerek rahatlayın.
* Aşkı yeniden yorumlayıp üreterek eski aşkı önemsiz kılın.
* Duruma gerçekçi yaklaşın ve güzel anılarınızı muhafaza ederek yeniden güzel bir aşk yaşanabileceği umudunu taşıyın.
* Ayrılığın muhafazını iyi yapmalısınız. Bu değerlendirme doğru yapılmadığı takdirde yaşananlar takıntıya dönüşebilir. Bu durumda bir uzmandan destek alabilirsiniz.
* Kendinizi yenilemenin ve geçmişi unutup yüzünüzü geleceğe dönmenin tam zamanı.

walla aklıma geldikce küfür ediyorum arkasından öle unutuyorum...:durdurun:durdurun

Yeni bir aşka başLıyarak =)

Duruma gerçekçi yaklaşın ve güzel anılarınızı muhafaza ederek yeniden güzel bir aşk yaşanabileceği umudunu taşıyın.
eline sağlık 1001

Duruma gerçekçi yaklaşın ve güzel anılarınızı muhafaza ederek yeniden güzel bir aşk yaşanabileceği umudunu taşıyın.
eline sağlık 1001

duruma gerçekçi yaklaşmak güzel :goz: ama güzel birşey yaşıyorsam yani aşk yaşıyorsam ve bittiyse sebeb ne olursa olsun aşk yaşadığım kişiyle geçen bütün anilarim zamanım güzel değil zehir gelir bana :goz: ALLAH aşk acisi yaşatmasin kimseye zor bir durum.. ama kafaya takmayarak onun sizi hak etmediği olayına kendinizi inandırarak yada hiç bir şey yaşamadığınızı var sayarak çok kolay şekilde atlata bilirsiniz en azindan ben öle yapmistim :D ve onla ilgili bütün hatıralarımı sildim attım çöpe :D sonucundada dünyalar güzeli dünyalar iyisi melek gibi bir eşe sahip oldum:melek:aşk ve şunun kanısına vardım aşk iki kişinin flört etmesi değil.. yaşamlarını birleştirdikleri an bir ömür geçirmeye başladıkların an ortaya çıkıyor.. saygılarımla

Geri