aşk gereklimi??

BSY17

New member
Reaction score
0
aşk gereklimi??

Arkadaşlar sizce aşk gereklimidir.Dünyada hala aşkla tanışamayan bir sürü insan var.Aşk gerekliyse ne kadar gereklidir.Bazen insanları mutlu eden bazen hüzünlendiren aşk ne kadar gerekli sizce????????

kısaca ewet çunku derdini tam olarak paylaşa bileceğin biri olmadlı

vidocxx' Alıntı:
kısaca ewet çunku derdini tam olarak paylaşa bileceğin biri olmadlı

asık olmadanda derdini paylasabilirsin illaki asık olman gerekmiyor

kesınlıkle gereklı bıse. asık olan ınsanlar anlar. dunyanın en kuvvetlı sılahı bence.

Aşık olmadanda derdini anlatabilirsin mutlu olabilirsin ama duyguyu tatmak bi başka hayata bakış tarzın değişiyo resmen aşık olmak çok güzel bi duydu bu duyguyu tattınızmı hiç??

:cool: hiç aşık oldun mu?... oldunsa sormanı garipsedim!... ( konuyu değil ) olmadınsa ne yazsak ne anlatsak boş....

perteklim' Alıntı:
:cool: hiç aşık oldun mu?... oldunsa sormanı garipsedim!... ( konuyu değil ) olmadınsa ne yazsak ne anlatsak boş....

kesinlikle :sigara:

gereklimi bilmem ama acı verdiği kesin

Heralda hayat içinde derler acısıyla tatlısıyla güzeldir diye

bazı şeyler acı verdimi daha güzel oluo

düşünsenize tartışmasız bir birliktelik olurmuuu.. herşeyiyle aşk olmalı :goz:

bahsettiğiniz aşk platonikmi karşılıklımı?

Herkez Bi Kere De Olsa Ayvayi Yemeli Diyorum Ben :)

gereksiz bişey

çünkü şimdilerde aşk ve para yanyana.ikiside varsa güzel aşk yaşanıyor.sadece aşk varsa bir ayda bitiyor.para varsa aşka gerek yok zaten.para aşkıda satın alabiliyor. !!!

mvardar' Alıntı:
gereksiz bişey

çünkü şimdilerde aşk ve para yanyana.ikiside varsa güzel aşk yaşanıyor.sadece aşk varsa bir ayda bitiyor.para varsa aşka gerek yok zaten.para aşkıda satın alabiliyor. !!!

üstüne bişey söylenmez heralde:cool:

aşk anlatılmaz yaşanır,
acı versede aşk bence bambaşkadır,
umarım hepiniz aşkınızla mutlu olursunuz

aşk olmadan hayatın tadı mı olur :(

Geri