AşK-I MeMNu GeYiKLeRi

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
İŞTE AŞK-I MEMNU VEDA TWITLERİ:

namezeyn: Bihter ölür, nihal delirir, firdevs yamulur, behlül kaçar Aşk-ı Memnu biter...

Aşk-ı Memnu da Kıvanç Tatlıtuğa YABAN diye bağırasım geldi...

snmozcn: fenerbahçeliler herşeyden habersiz toplanıp nihalin düğününe katılmaya gidiyormus... Aşk-ı Memnu

Şimdi, hepimiz eski sevgilimizin Aşk-ı Memnu;yu izlemiş olmasını ve biz ölürsek nasıl kahrolacağını anlamasını dilediysek, dağılabiliriz.

hayretemmi: OH BEEE!!! sonunda aşk-ı memnu bitti.... 2 ölü-1yaralı-1 de felç.... bu kadar kişinin ahını alırsanız olacağı bu :)

toBe_NormaL: RT @BanuEvci: Aşk-ı Memnu;nun en karlısı Matmazel çıktı... Olanların sonunda ona gün doğdu, üç göbek atsın...

sinancatak: ofise girişteki ilk manzara kızların oturmuş aşk-ı memnu izlemesi

fatoskarahasan: Aşk-ı Memnu dünya rekorlarına meydan okumuş. Hakkında en çok tweet yazılan başlık olmuş. Gururumuz büyük. Vatana millete hayırlı olsun.

HavleGuneyy: fenerbahçeliler herşeyden habersiz toplanıp nihalin düğününe katılmaya gidiyormus... Aşk-ı Memnu

ozgeakdemir: herkes aşk-ı memnu izliodu kardeşim balkondaydı karşıki evden görüntü bizm evden ses taktihni uyguladı nedense ben en çok firdevse acıdım :S

gogebakmaduragi: de Aşk-ı Memnudan sonra bir kitabı daha patlatacaklarmış İstanbul;un orta yerinde. Bihterler ölmesin diye yürüyün siz en olmadı.

kivancpehlivan: : tamam tehlike geçti. artık yengeler gönlünce sokaklarda dolaşabilir. aşk-ı memnu bitti.

kainattakizerre: Aşk-ı Memnu adı altında yasak elmaları yiyen zinagil ailesinde kaçınılmaz son... Türk televizyonlarına geçmiş olsun..

arzugoger: Twitter nasılsın, iyimisin:))Aşk-ı Memnu sendromu nasıl geçti:))Ama daha mühimi dün geceden yine kan döküldü..yine ateş düştüğü yeri yaktı:(

akselz: bugün iş miş yapılmaz ya aşk-ı memnu etkisinden çıkamadı millet.cumaya gitcekler bihter icin dua etmeyi unutmayın =P

ahahahah yarıldım sagol :D

Geri