Aşk oyunDUr.. Dengedir (Aşık olan herkez buraya :) )

katılıyoRum

• evet

Kullanılan: 11 73.3%
  • hayır

Kullanılan: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
şöle bi olay var... deniz akkaya bı ara oynadıgı pera palas mı ne o dizide sölemisti aşk bi dengedir.. mesela %100 olan biseydir karsınızdaki sizi %40 lık bı payla sewıyosa sızın ona sewgınız %60 tır yanı bu hıc %50 %50 olmaz yanı karsınızdakıyle bırbırınıze karsı duygularınız eşit olamaz devamlı kacan kovalanan yada daha basit söylemde daha cok sewen daha cok sewilen wardır bu oranlar zaman zaman degisebilir ama hep bu kural böledir.. demisti katılıyomusunuz :D

edit: ya Turkcem berbat bılıoRUmda sız anlamıssınızdır ne demek ıstedıgımı ;)

tarafsız şıkkını işaretlemyirum çünkü yok : )
ya bence bunun çok bir önemi yok oranlar ne olursa olsun gerçek olan bir aşk var arada

anladım ben seni ama ben aşktan anlamam ;) nese ii bişey yazdı herhalde sen ne diosan ben ona katılıom :D

aynen o hatun un söylediği gibi..
%50 - %50 olsa zaten aşk olmas bence,
birinden birinin acı çekmesidir, yada az da olsa birinin diğerinden az acı çekmesidir..
neyse anlatamadım :)
vsvs :)

"Aşk Beslenmek İster, Kalbimizle Beslenir, Uzviyetimizle Beslenir. Aşk İki Vücudun Yanarak Bir Vücut Haline Gelişi." ( Cemil Meriç )

ı ıhh katılmıyorum, böyle bir oran Aşk'ın tabiatına doğasına aykırı...

aşk oyun değildir,
oyun oynanıyorsa o aşk olamaz,
şk anlatılmaz yaşanır,
ben şuanda yaşıyorum

abdal507' Alıntı:
valla bence aşk karşılıksız sevgidir ne bileyim bişey için değil yani :)
lem kanka aşk fln ... seninle aynı cümlede...vay be, üniversite bozdu olum bizi görüonmu :)

freemitnick' Alıntı:
aynen o hatun un söylediği gibi..
%50 - %50 olsa zaten aşk olmas bence,
birinden birinin acı çekmesidir, yada az da olsa birinin diğerinden az acı çekmesidir..
neyse anlatamadım :)
vsvs :)
Bencede bu fikrine katılıyorum...

katılıorum:eek:

Aşk bana hiçbizaman mutluluk getirmedi...:(

~PRENSES~' Alıntı:
Aşk bana hiçbizaman mutluluk getirmedi...:(

İstediğin karşılığı göremeyince heralde acı çekiyor olabilir insan..Hiç aşık olmadım nasıl duygudur bilmem ama öyle oluyor heralde..
:)

abdal507' Alıntı:
İstediğin karşılığı göremeyince heralde acı çekiyor olabilir insan..Hiç aşık olmadım nasıl duygudur bilmem ama öyle oluyor heralde..
:)
delisin olum sen,
sana kız da bulunmaz ciddiyim :)
işimiz var seninle, sen evlenmeden evlenmiom len bende :)

aşk bu hayatta yaşanılması gereken en güsel duygudur.. hele ki bu duyguyu paylaştığın biri warsa ozaman insanın ayakları yerden kesilir, bulutlarda cennette gibi hisseder kendinii.. meleği ile birlikte dans eder uçarak sevdanın ruzgarı onları nereye götürürse oraya.. ben aşkı %100 %100 yaşıorum mesela :) ölümüne iki sevda...

bana göre aşk olmadığı için no problem

Geri