Aşk Toprağın Altında Daha Güzel..

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
Uzun zaman oldu aşk üzerine yazmayalı. İçinde bir yerlerde o duygu yoksa yazamıyorsun demek. En güzel aşk şiirini yazanda mutlak aşıktı garibim. Şunuda öğrendimki kavuşamamak aşkmış. Aksini söyliyen umrumda değil, konuşsun sivrisinek davul saz misali. Yıpratan, yıpranan günler yıllar hep aşk besledi. Yine hüzün gene buhranla bitti.

vaktivisal_gul6hv.jpg

Bugün neden böyleyim bilmiyorum. Kazım Koyuncu’yu dinleğince biraz daha garipsedim, hüzünlendim açıkçası. Gene mi aşık oldum? Hee oldum sanane!

[VIDEO]WKogwaHUi-I[/VIDEO]​

2vmvk3b.jpg

Düz bir ova hayal edin; uçsuz buçaksız. Bir yüreğiniz olsun aç susuz. Bıçak kesmeyecek kadar taş kalbiniz. Geri dönemeyecek ve silinemeyecek duygularınız. Sonunda bir gram mutluluk, belkide sonsuz aşk. Gitmeye korkan ya da inancı olmayan bir bedeniniz. Silinip gidecek bir benliğiniz… Aşk toprağın altında daha mutlu gibi…

4948.jpg
Hep hayal ettiğim bir tablo vardı, meğer imkansızmış. İki aşık; bir gözyaşına daha müsama göstermeyen saygısını eksik etmeyen mini minnacık tertemiz dünyası olan bir değil iki tane aşık. İki diyorum bir tane aşık bir dünyaya dar geliyor. Olsun varsın gene suçlu ben olayım, gene eziyet çeken ben olayım. Günahkarda benim, aşk cehennemini hak edende benim sen cennete girebildikten sonra...
010211.jpg
Yıllar geçsede gene yara hatırlanacak kalbimde, sen anımsayamasanda…

Sabahın ilk güneşi teninin kokusu, sonu gelmeyen cennet deryaları saçların, günahsız bedenin masum gözlerin… Artık hepsi benim acı kaynağım. Beni affet dersen; inanmadın ama ben seni kötü hatırlamayacağım.

Daha önce dedim mi bilmiyorum; aşk toprağın altında daha
güzel…

alıntı

edit:imageshack li resim düzeltildi.

||||*HÜZÜN*|||| -Arkamızdan Vurur,Kavurur..

En uzun yolculuktur yaşamımızda
Her yakalayışında bizi
Gözlerimizden yansır
Buğulu ve titrek.
Vedasız gidişlerin ardında,
Umudun tükendiği noktada,
Arkamızdan vurur.
Bir ateş olup düşer yüreklerimize,
Kavurur.

Hüzün eylüldür.
Hüzün sonbahar.
Hüzün sarı bir yağmur
Saydam ve ıslak
Dökülür üzerimize,
Gönlümüz yanarken,tenimiz soğur.

Bazen;
Hüzzam bir şarkının nağmelerinden,
Koparak gelir yüreklerimize.
Çığlıksız bir sancı,
Yitirilmiş aşklarımızdan uzak zamanlarımızda
En yakışandır bize.

02.jpg

:aşk:aşk:aşk:(

eline yuuregıne saglık imageshack li resim gösükmüo onu www.tinypic.com dan upload edersen ii olır...

คђєηq;2567279' Alıntı:
Hüzün eylüldür.
Hüzün sonbahar.
Hüzün sarı bir yağmur
Saydam ve ıslak
Dökülür üzerimize,
Gönlümüz yanarken,tenimiz soğur.

eLine $aqLık tutenstein

Sonunda ßiri ismimi doğru okudu:clap​

1 günde 1 konu açma hakkımız var konuların bireleştirildi..

Geri