Aşk'a Sitem!

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
KARDELEN31.jpg

NE YÜREĞİM BENDEN YANADIR NE RUHUM,
TAM TERSİNE AKAR BENDE SULAR,YERLERDE GEZER BULUTLAR GİBİ ONURUM VE GURURUM.
LAKİN ANLATAMAZ KENDİNİ,AŞKINI FEDA ETTİ SANILAN ADAM,
DİL LAL OLUR YÜREK ASILI KALIR HAVADA,GÖNÜL NADAN....

KARDELEN31.jpg

NE YÜREĞİM BENDEN YANADIR NE RUHUM,
TAM TERSİNE AKAR BENDE SULAR,YERLERDE GEZER BULUTLAR GİBİ ONURUM VE GURURUM.
LAKİN ANLATAMAZ KENDİNİ,AŞKINI FEDA ETTİ SANILAN ADAM,
DİL LAL OLUR YÜREK ASILI KALIR HAVADA,GÖNÜL NADAN....

ROMANTİZM SAATİNDEYİZ EDEBİYETÇILARIN ELEŞTİRİLERİNİ BEKLİYORUM ..TEŞŞEKÜRLER..

bu satırlara tek bir teşşekkür almadan yatarsam yuh bana diyecem artık .içimden dökülmüştü yaa.gören yokmu??ilk deneyimimdi romantizm sayfasında ..pesss..

gerçek bir eleştiri istiyorsan şiirden çok uzak olduğunu söyleyebilirim. düz yazıya daha çok benzemiş. (kusura bakmadın umarım)

yine de yüreğine sağlık.

ama kardelen harika.

tozlu sayfalardan kurtarman harika ,sağolasın..eleştirin içinde tşkrler.evet nesir gibi oldu ama büyük sanılan nice şairinde yazdığı şiirler bu ölçümlerde düz yazı formunda artık ,kafiye düzeninden uzaklar..saolasın..

kanki şiir'in çok süper...ama o çiçek bozmuş o kelimeleri daha güzel daha sitemkar bi manzara koysaydın çok daha güzel olacaktı...ama bu kelimelker ve cümleler ucuz cümleler değil...yüreğine sağlık...

kanki şiir'in çok süper...ama o çiçek bozmuş o kelimeleri daha güzel daha sitemkar bi manzara koysaydın çok daha güzel olacaktı...ama bu kelimelker ve cümleler ucuz cümleler değil...yüreğine sağlık...

QUOTE]

tşkr ederim dostum.hakkaten bu şiirin çiçeği değildi sonradan farkettim ,alelusul oldu biraz.sağolasın..

uslubuna dikkat et yoksa bir dahaki sefere uyarmam. !

yüreğine sağlık

kardelenin uymadığı belli evet ama bu çiçeğin bu kadar düşmanı olsun hayret kardeşş..saolasın

kardelenin ne alakası var şiirinle anlayamadık...kardelen çiçeği arasında bi aşk doğuyor:durdurun

bu kadar umutsuzluğa rağmen yıkılmadım ayaktayımmı demek istedim sence ne dersin dostum:)

eline yüreğine sağlık güzel bir şiir hakkını verelim:)tşkrler

eline yüreğine sağlık güzel bir şiir hakkını verelim:)tşkrler

GECELERİ TUTTARSA İLHAMİ BEY BENİM BİR YANIMDAN HAKKIMI VERECEK ÇOK ŞEY BULABLİRSİNİZDE.ÇOK SIK UĞRAMIYOR BU GÜNLERDE..:)

Geri