AB-D ve Fetullahçılar Komada, Fetullah Gülen Ulusalcımı.

seviye iyice düştü

kesinlikle katılıyorum seviye iyice düştü, çamur atacağız diye uydurma zorlama haber doldu ortalık, bunlara bakınca bu haber çok daha gerçekçi ve seviyeli. anladın değilmi kardeşim. saygılarımla.

aç herkese açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun.inançla geril ve insana sevgi duy.kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül.....

Bakalım daha neler göreceğiz.
Fethullah hozamız kurmuş Ergenekon cemaatini.
Öyle diyiler.

bu ne yaman çelişki aney, ergenekon davasının kilit isimleri aranıyor, fetullah hocanın ergenekoncu olma ihtimalini sevdim diyen adı bende saklı bir zat bu haber iyi uydurulmamış, daha net ve internet olsun, diyerek son sürat AB-D ye yelken açtı....

bu ne yaman çelişki aney, ergenekon davasının kilit isimleri aranıyor, fetullah hocanın ergenekoncu olma ihtimalini sevdim diyen adı bende saklı bir zat bu haber iyi uydurulmamış, daha net ve internet olsun, diyerek son sürat AB-D ye yelken açtı....
Ben değiştiştim artık ajan :)
Ulusalcı gömleğimi çıkarıp nur gömleği giymeye karar verdim,
iyi para var burda sende katıl bence :clap

FETULLAH hocamız bile ulusalcı olmuşken su koyverip insanları yanlış yönlendirme kardeşim. allah seni ıslah etsin. bu arada yeni bir haber geçti elime,az sonra sunacağım, seni Türkoğlu TÜRK seniii.ergenekonun elebaşısı ve kurucusu ve hatta yol göstericisi olduğu tespit edilen biri kadın iki kişi aranıyor. kod adı ASENA olan kadının eşgali tüm birimlere ve AB-D li abilere gönderildi. erkeğin kod adı BÖRTEÇİNE olarak CIA kayıtlarına geçirildi. her ikisininde çok tehlikeli olduğu ve görüldükleri yerde derhal CIA ve MOSSATa bildirilmesi istendi. özellikle dolunay çıktığında AB-D virüsü bulaşmış kişilerin evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıldı. çünkü bu iki TÜRK ün bu virüsü taşıyanları hemen tanıyıp tehlike olarak göreceği sanılmaktadır

O gömleği giyince hayat bedava oluyor.. :goz: Yiyecek, giyecek, hatta odun ve kömür :melek Sihirli bi gömlek galiba :saskin

FETULLAH hocamız bile ulusalcı olmuşken su koyverip insanları yanlış yönlendirme kardeşim. allah seni ıslah etsin. bu arada yeni bir haber geçti elime,az sonra sunacağım, seni Türkoğlu TÜRK seniii.ergenekonun elebaşısı ve kurucusu ve hatta yol göstericisi olduğu tespit edilen biri kadın iki kişi aranıyor. kod adı ASENA olan kadının eşgali tüm birimlere ve AB-D li abilere gönderildi. erkeğin kod adı BÖRTEÇİNE olarak CIA kayıtlarına geçirildi. her ikisininde çok tehlikeli olduğu ve görüldükleri yerde derhal CIA ve MOSSATa bildirilmesi istendi. özellikle dolunay çıktığında AB-D virüsü bulaşmış kişilerin evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıldı. çünkü bu iki TÜRK ün bu virüsü taşıyanları hemen tanıyıp tehlike olarak göreceği sanılmaktadır

Ulen yapıyon bi şaklabanlık seviyeni takın...Hangi dangalağın aklına geldiyse şu operasyona da Ergenekon ismini koymak bilmiyorum...Sonra böle ortalık delilerinin bişey varmış gibi sayıkladığı cümlelere dolanıveriyor...İnsan gibi insan olsan burda türk tarihi ile de dalga geçmezdin...Kurduğum cümleler uydurma ve ortalığı kızıştırma maksatlı...Gayesi belli arkadaşın...Serbest kürsü de en müsayit yeri tabi...Biri dur diyecektir herhalde bu sarayın delisine...=)

ya tamam serbst kürsüde bu kadarıda fazla.....

Ulen yapıyon bi şaklabanlık seviyeni takın...Hangi dangalağın aklına geldiyse şu operasyona da Ergenekon ismini koymak bilmiyorum...Sonra böle ortalık delilerinin bişey varmış gibi sayıkladığı cümlelere dolanıveriyor...İnsan gibi insan olsan burda türk tarihi ile de dalga geçmezdin...Kurduğum cümleler uydurma ve ortalığı kızıştırma maksatlı...Gayesi belli arkadaşın...Serbest kürsü de en müsayit yeri tabi...Biri dur diyecektir herhalde bu sarayın delisine...=)

sen önce kendi şaklabanlık seviyeni tespit et sonra gel, türk tarihiyle dalga geçenlerle dalga geçtiğimi bile farkedemeyecek seviyedesin. ortalığı kızıştırma arıyorsan gitte fetulahçı basının haber konu diye yaydığı rezillikleri oku, deliliğime gelince öğüncümdür, ama sizin gibi saray değil TÜRK halkının delisiyim.

Vay sergahcan genemi başladık sallamaya?:D ergenekondaki sallayışlarımız çok eğlenceliydi

durmak yok, sahte gündemcilere gerçek ders vermeye devam.

"İnsan genellikle başkasına sürmek istediği çamura bulanır"demiş büyüklerimiz..ve ne güzel demişler dime...devamlı f.gülen ve bağlı olduğu cemiyet hakkında yazıp çiziyorlar ya arkadaşlar hanginizin elinde belge var solermsiniz sizin yaptığınız iftiraya girer hiçmi vicdanınız yok..ve fethullahçılık nedir soylermisiniz bu terimide siz çıkarttınız ha sanırım farklı tapınmalar arayışı içindesinizki boyle bir kelime türettiniz...

"İnsan genellikle başkasına sürmek istediği çamura bulanır"demiş büyüklerimiz..ve ne güzel demişler dime...devamlı f.gülen ve bağlı olduğu cemiyet hakkında yazıp çiziyorlar ya arkadaşlar hanginizin elinde belge var solermsiniz sizin yaptığınız iftiraya girer hiçmi vicdanınız yok..ve fethullahçılık nedir soylermisiniz bu terimide siz çıkarttınız ha sanırım farklı tapınmalar arayışı içindesinizki boyle bir kelime türettiniz...

kardeşim algoritma önce şu başlıkta açılmış rezil konuyu incele;Ulsalcılar ve Laikciler Şokta! Tuncay Özkan Gizli Fetullahcı Mı?
bunu yazanlar tepkiyide göze almalıdır. buda tepkisi, ister hoşlan ister hoşlanma. ikinci kısma gelince bak o başlıkta "fetullahçımı" diyor, yani bu yakıştırmayı yapandan hesap sor. kanıt diyorsun, nurettin vereni beğenmiyorsun, kanıt diyorsun fetullah efendinizin ABD de 173 dönüm arazi üstünde 7 villalı yerde CIA tarafından korunduğunu göz ardı ediyorsun, İsrail dediğin ülkede nasıl oluyorda kültür merkezi açabildiğini sorgulamıyorsun( burası israil, siyonizmin merkezi, müslümanlardan nefret ederler hatırladınmı, ve başka kimse açamıyor ne hikmetse), neden iran ve venezüellada okul açamıyor sormuyorsun, neden rusyada okulları kapatıldı sormuyorsun, iftiraya girer diye vijdanıma seslenecek adam gitsin filistinde okul açsın, ıraktaki katliamları kınasında göreyim. gerçekten müslümanmısınız siz yemin ederim merak ediyorum. bu ne körlük. saygılarımla...

ben bu tetullah denen adamdan herseyı beklerım

Geri