sergahcan
New member
------------------------------------------------------------------------------------
Bakalım daha neler göreceğiz.
Fethullah hozamız kurmuş Ergenekon cemaatini.
Öyle diyiler.
Ben değiştiştim artık ajanbu ne yaman çelişki aney, ergenekon davasının kilit isimleri aranıyor, fetullah hocanın ergenekoncu olma ihtimalini sevdim diyen adı bende saklı bir zat bu haber iyi uydurulmamış, daha net ve internet olsun, diyerek son sürat AB-D ye yelken açtı....
Ben değiştiştim artık ajan
Ulusalcı gömleğimi çıkarıp nur gömleği giymeye karar verdim,
iyi para var burda sende katıl bence :clap
Ben değiştiştim artık ajan
Ulusalcı gömleğimi çıkarıp nur gömleği giymeye karar verdim,
iyi para var burda sende katıl bence :clap
FETULLAH hocamız bile ulusalcı olmuşken su koyverip insanları yanlış yönlendirme kardeşim. allah seni ıslah etsin. bu arada yeni bir haber geçti elime,az sonra sunacağım, seni Türkoğlu TÜRK seniii.ergenekonun elebaşısı ve kurucusu ve hatta yol göstericisi olduğu tespit edilen biri kadın iki kişi aranıyor. kod adı ASENA olan kadının eşgali tüm birimlere ve AB-D li abilere gönderildi. erkeğin kod adı BÖRTEÇİNE olarak CIA kayıtlarına geçirildi. her ikisininde çok tehlikeli olduğu ve görüldükleri yerde derhal CIA ve MOSSATa bildirilmesi istendi. özellikle dolunay çıktığında AB-D virüsü bulaşmış kişilerin evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıldı. çünkü bu iki TÜRK ün bu virüsü taşıyanları hemen tanıyıp tehlike olarak göreceği sanılmaktadır
Ulen yapıyon bi şaklabanlık seviyeni takın...Hangi dangalağın aklına geldiyse şu operasyona da Ergenekon ismini koymak bilmiyorum...Sonra böle ortalık delilerinin bişey varmış gibi sayıkladığı cümlelere dolanıveriyor...İnsan gibi insan olsan burda türk tarihi ile de dalga geçmezdin...Kurduğum cümleler uydurma ve ortalığı kızıştırma maksatlı...Gayesi belli arkadaşın...Serbest kürsü de en müsayit yeri tabi...Biri dur diyecektir herhalde bu sarayın delisine...=)
Vay sergahcan genemi başladık sallamaya?ergenekondaki sallayışlarımız çok eğlenceliydi
"İnsan genellikle başkasına sürmek istediği çamura bulanır"demiş büyüklerimiz..ve ne güzel demişler dime...devamlı f.gülen ve bağlı olduğu cemiyet hakkında yazıp çiziyorlar ya arkadaşlar hanginizin elinde belge var solermsiniz sizin yaptığınız iftiraya girer hiçmi vicdanınız yok..ve fethullahçılık nedir soylermisiniz bu terimide siz çıkarttınız ha sanırım farklı tapınmalar arayışı içindesinizki boyle bir kelime türettiniz...