Ab Rh Negatİf (Çok Önemlİ)

sbob

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ab rh negatif kan grubu 1000 de 7 bulanan çok zor bir kan ve böyle olduğu için ab negatif kan grubuna sahip olanları bir araya getirmek amaçlı bir aile kurulmuştur ab negatif ailesi die ve bende bu ailenin içindenim.bu aileye üye olduğunuz zaman sadece ayda bir kez toplantılarımız oluyor.Hatta basen geziler düzenleniyor we kesinlikle hiçbir para talep edilmiyor.Allah kimsenin başına wermesin ama eğer olurda kana ihtiyacımıs olduğu zmn çok kısa sürede kan bulabilme şansımız oluyor.Ve tabikide bizimde üye olduğumuz ailede birinin ihtiyacı olduğu zaman ona kan verebiliyorus.Sizinde bu aileye üye olmanızı isterim ben çok memnunum hepsi çok içten insanlar ve sadece birbirimize yardım amaçlı kurulmuş bir aile.Bir hayat kurtarabiliriz belkide o kurtardığımıs hayat biz bile olabiliriz.. www.abrhnegatif.org bu adrese girip daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.Lütfen durumun cidiyetini sizde görün ve bu adresi inceleyin en azından bunu kendiniz için yapın..

bana şimdi lazım oldu

Ankarada kan verebilecek var mı?

aranızda...................????

bana şimdi lazım oldu

Ankarada kan verebilecek var mı?

aranızda...................????

arkadaslar var o tarafta kan grubu söylersen

arkadaşa gelecek olursak burda demiski ab herkesın kanı aynı deyıl bende 0 - lazım olursa seve seve sıteyıde kurcaladım gayet Hos umarım Böyle kalır

Geri