Shawn Michaels
New member

ABANT TOPLANTILARI İHANET ORGANİZASYONU MU.?
Pensilvanya'dan aldığı gazla toplantılar tertip edip Kamuoyunu yönlendirmeye çalışan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfının alt kuruluşu olan Abant Platformunu tarif edecek en anlamlı söz şu olmalı...
CIA'nın çıkarlarına hizmet eden ihanet organizasyonu....
Zira CIA Şefi Graham FULLER'in'' Türkler ya bu özerkliği kendiler kabul edip değişecekler veyahut kan dökülerek gerçekleşecek'' sözünü Avrupa Parlementosu da desteklemektedir.İhanet organizasyonun da çalışanlardan Etyen Mahcupyan,Oral Çalışlar,Ahmet ALTAN ''Kemalizmin tasfiye edilerek hiç vakit geçirmeden otonom bölgeler oluşturmalı '' diyerek Türkiye'nin yakaladığı bu tarihi fırsatı heba etmemesi gerektiğini söylemektedirler.
Sivil Toplum örgütlerine bu yönde çalışmalrı için Avrupa Birliği'nden fonlar ayrılmıştır.Son OSLO görüşmeleri de bu amaca hizmet etmektedir.Üniversiteler de Akademisyenler,öğretim üyeleri,Yargı çevresinden Hukuk adamları ,Medya'dan bazı köşe yazarları kurgulu saat gibi ayarlanarak Abant toplantılarına davet edilmekte ve orada hazırlanan sonuç bildirgesi ile toplumun değişim ve dönüşümüne zemin hazırlanmaktadır,
Aslında toplumun değişim ve dönüşüm sürecinde bir hayli mesafe de alınmıştır.
Kürt sorununu çözemeyen bir anayasanın demokratik olamayacağını, ana dilde Kürtlere mutlaka eğitim hakkı verilmesi gerektiği sonuş bildirgesinde zaten yer alan husulardır.Doğrusu askerlerimiz ve polislerimiz her geçen günde şehid edilirken toplumun buna rıza gösterip göstermeyeceğini ilerleyen günler de göreceğiz.
Abant toplantılarında Anayasa'dan TÜRK kelimesinin yerine Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı kelimesinin konulması istenmektedir. Yani TÜRK MİLLETİ bu toplantılara katılan bu zevatın bir yerlerine batmaktadır.Asırlardır bu topraklar da yaşayan ve bu topraklar üzerinde devletler kuran TÜRK MİLLETİ'ne olan bu husumetin sebebi Türkiye'de yaşayan Kürt vatandaşlarımız olamaz bence...
Biz bu toprakları Bizanslılardan canımızı vererek kanımızı dökerek aldığımıza göre,bizimle hesabı olanlar da Bizansın mirasçıları olan Haçlı ittifakı olmalıdır.İşte tam bu nokta da tekrar soruyorum.
Şayet kanlarında ve sütlerinde bir bozukluk yoksa bu Abant toplantıları da neyin nesidir.
Kürtlere hak hukuk diye ahkam keserlerken Türk Milleti'nin gazabına uğrayacaklarını neden hesap edemiyorlar acaba.?
ERTUĞRUL KALAFAT