ABD hain saldırıyı kınadı !!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

312wtx5.jpg

ABD hain saldırıyı kınadı

Türk vatandaşlarının yasını paylaşıyoruz, PKK'yı silah bırakmaya davet ediyoruz.
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün Jandarma Karakoluna yapılan terör saldırısını şiddetle kınadı.

Büyükelçilikten yapılan açıklamada, "ABD adına, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Şemdinli'de PKK'nın yaptığı saldırıyı kınar. Türk vatandaşlarının yasını paylaşıyoruz ve olayda hayatını kaybeden askerlerin ailelerine taziyelerimizi iletiyoruz" ifadesi kullanıldı.

PKK'YI SİLAH BIRAKMAYA ÇAĞIRIYORUZ

Açıklamada, ABD Başkanı George Bush'un, terör örgütü PKK'yı ABD, Türkiye ve Irak'ın ortak düşmanı olarak nitelendirdiği hatırlatılarak, "Biz de PKK'ya uzun bir süredir yapmakta olduğumuz çağrıyı tekrarlayarak, silahlarını bırakmaya ve şiddeti tamamen sona erdirmeye davet ediyoruz" ifadesine yer verildi.

Kaynak

Esas Ben Sizi Kınıyorum

Pkk'nın eline amerikan silahlarının geçtiğini bizzat hükümetiniz açıkladı şimdi başsağlığı diliyor taziyelerinizi iletiyorsunuz bir de olayı kınıyorsunuz biz uyanalı çok oldu bu işlere sayın büyükelçi siz kimi kandırıyorsunuz : ( Pkk yı orada silahlandıracaksın kışkırtacaksın ben sınır ötesi operasyon yapınca 8 günde terket diyeceksin ardından taziye kınama şaka gibisin sen abd : (

köpoğulları..

Allah'ınızı severseniz kınamayın bizi de günaha sokmayın!

sen kendine baq nan
bende senin ıraqta yaptıqLarını kınıyorum..........

Şehitlerimize Allah tan rahmet geride kalanlarına başsaglıgı diliyorum.Bizde amerikayı kınıyoruz.Bunlar klasik deyimle Timsahın gözyaşına benziyor

Geri