Abdullah Gül Hsyırlı olsun

T

Banned
Reaction score
0
Az önce tamamlanan AK Parti MYK toplantısı sonrası AK Parti cumhurbaşkanı adayını Abdullah Gül olarak belirledi. Gül yarın ilk olarak muhalefet turuna çıkacak.

61057.jpg

wah zavallı ülkem :(:(

ben bole cahil ukenın daha nedıyım militarist dusunce cumhurbaskanlıgına gelıyo ....

Keske mıllı gorus gomleklerını cıkarmasaydı ozaman ıtırazım olmazdı ama sımdı bu donek hallerı bır cumhurbaskanına hıc yakısmıycak

Her millet hak edildiği şekilde yönetilir ama merak etmeye o kadar kolay değil o adam cumhurbaşkanı olamaz yaşadığı sürece.

maxpyane' Alıntı:
ben bole cahil ukenın daha nedıyım militarist dusunce cumhurbaskanlıgına gelıyo ....

Keske mıllı gorus gomleklerını cıkarmasaydı ozaman ıtırazım olmazdı ama sımdı bu donek hallerı bır cumhurbaskanına hıc yakısmıycak
ahahaha
erbakancı olmayanları dönek mi sayıyorsunuz:)

Azınlıkların değil çoğunluğun dediği olur. Doc. Dr. Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olursa her şey daha iyi olacak en azından mason değil.

maxpyane' Alıntı:

militarist düşünceyle nasıl bir alakası var ben onu çözemedim.başkalarına cahil demeen önce mümkünse anlamını bildiğimiz kelimeleri kullanalım.

ayrıca bu millet 16 milyon oyu heralde akp başkalarıyla uzlaşsın diye vermedi.çatlasanızda patlasınızda yeni cumhurbaşkanımız hayırlı olsun

leke900' Alıntı:
Her millet hak edildiği şekilde yönetilir ama merak etmeye o kadar kolay değil o adam cumhurbaşkanı olamaz yaşadığı sürece.
Walla ak partide %40 ın üstünde oy mümkün deil alamaz hatta barajı bile gecemez dienler vardi %47 geldi,
en yakın örnek bu var önümüzde =)

leke900' Alıntı:

Yazık sizin gibi pek değerli insanlar da maalesef bu milletin için de kusura bakma. Ee napalım biz de onu öldükten sonra Cumhur başkanı ilan ederiz.

Sonunda olması gereken olucak geçte olsa şimdi yine danıştaya gitsinde görelim baykal efendi gerçi ona hakkıda kalmadıya bu millet o hakkınıda aldı elinden

zaten seçim sonuçları aynı zamanda abdulalh gülün cumhurbaşkanlığına verilen onaydı. hayırlısı olsun ...

bana bir şeyi açıklayın c. başkanlığı seçim sürecinde Gül bu güne kadar ki en başarılı dışişleri bakanı bile dendi: bir örnekle karşı çıkacağım bundan 30 yıl önce bile hem fransada hem de amerika da ermeni soyırım tasarısı her yıl gündeme gelirdi. Fakat türk dışişlerinde bakan kim olursa olsun bu bir şeklde engellenirdi konu bir şekilde kapatılırdı. Gül'ün bu konudaki acizliğini nasıl açıklayabilirsiniz? Bence gül ün yeniden aday olması erdoğan gül ikilisinin cumhuriyetten intikam alma heveslerinden başka bir şey değil

Ben asla %40 altında oy alamaz demedim her zaman dedim bu herifler gene gircek meclise çünkü bende etrafımdaki beyinlerin farkındayım.Ayrıca uğraşma boşuna arkadaşım bunlar anlamaz çocuk gibi %47 leri var bide özgür,insan hakkı saçmalığı daha ben bu ülkenin insanına ne diyim*********************** cumhurbaşkanı seçmeye çalışıyor pkk nın siyasi uzantısı meclise giriyor şu son 6-7 yılda artık kundaktkai bebek bile ermeni soykırıma inanıyor sizin gibilerde hala bu adamı destekliyor devam edin bakalım nereye kadar yürücek bu devlet.

seçmenin nerdeyse yarısı seçimde aynı mesjı vermiştir..bundan sonra senin gibi duşunmeyenleri seninle aynı fikirde olmayanları eleştirmeyi bırakıp yuce Türk milletinin vermiş olduğu kararı benimsemeliyiz..türkiye senin benim değil tütkiye hepimizin...

İnşallah yeni meclis ve yeni cumhurbaşkanı vatana millete hayırlı olur....:clap :clap

İyi zaten devam ediyoruz ama bakalım bu sözümü unutma bundan 10 yıl sonra bu heriflere oy veren %47 hakkında ne dicez..

Geri