Acı Çekeceksin

comand

New member
Reaction score
0
Acı Çekeceksin

Elbet bir gün içeceksin ve
o kadehin ardında beni göreceksin.
Sana verdiklerimi
Senle geçenlerimi
Benden gidişini
Elbet bir gün içeceksin
O kadeh seni içine alacak boğulacaksın
Çırpınmak anılara daha çabuk ulaştıracak
Çırpındıkça batacaksın
Elbet bir gün içeceksin
Tekrar beni arayıp umursamazca
içelim mi diyeceksin koşarak geleceğimi düşünüp
Ama bilmeyeceksin her gece seni
kaç kez kedehlerde boğduğumu
Ve yılların acısıyla sana son sözüm olacak
"Kadehlerde boğulanlar,
dönemezler boğanlarla aynı masaya"

gzl şiirlerde gece gece içimi kararttın..acı cekcen, acı sefda;p
tskler

Niye için kararsın canım sen birde bunu gülerek okumayı dene :)

niye icsin ki icki kotu icki icenleri siddetle kiniyorum :)

Pasaklı sana tşk ettim yaaa o tşk beğeniden değil sinirden :) sen başıma bela oldun içki içenleri kınıyormuş sen içme kim sana iç diyorki içenlerde kahırlarında içiyordur ne kahrımı %90 kadın geriye kalan %10 çeşitli sebeblerden içiyor ve sende bir bayan olarak bunu söylemeye ve kınamaya hakkın yok ne yapıyorsa hem cinslerin yapıyor.

kanka ne dıosun ne kınaması ne şiddeti:( içki içmekte bi kültür ;)
suyunu cıkarmadan guzel, ve kendını kaybetmeden ıcmek gzl beh :)

comand' Alıntı:
Pasaklı sana tşk ettim yaaa o tşk beğeniden değil sinirden :) sen başıma bela oldun içki içenleri kınıyormuş sen içme kim sana iç diyorki içenlerde kahırlarında içiyordur ne kahrımı %90 kadın geriye kalan %10 çeşitli sebeblerden içiyor ve sende bir bayan olarak bunu söylemeye ve kınamaya hakkın yok ne yapıyorsa hem cinslerin yapıyor.
hemcinslerime laf yok kadinlara iyi davranin elinizde tutmayi bilin onlarin dediklerini yapin o zaman icki icmenize gerek kalmas ki :)

kanki sen bari yapma ya alkolun bir kadehide ayni 5 kadehide su an icsem bi kadeh beni goturur butun kotuluklerin anasi alkoldur unutmayalim :)

alıskın dıılsınya ondandır. benım bunye butunleştı artık. ama bundan sonra öle herzmn yok. ztn herzmn olamıyodu son gunlerde.. artık önemlı günlerde, onnula öleee ;p

karapapatya' Alıntı:
alıskın dıılsınya ondandır. benım bunye butunleştı artık. ama bundan sonra öle herzmn yok. ztn herzmn olamıyodu son gunlerde.. artık önemlı günlerde, onnula öleee ;p
varya ozendiriyosunuz en son 2 yil once kirmizi sarap ictim iki kadeh 2 gun kendime gelemedim yilbasida yaklasti illa ic kizim diyonuz yani :)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
hemcinslerime laf yok kadinlara iyi davranin elinizde tutmayi bilin onlarin dediklerini yapin o zaman icki icmenize gerek kalmas ki :)

kanki sen bari yapma ya alkolun bir kadehide ayni 5 kadehide su an icsem bi kadeh beni goturur butun kotuluklerin anasi alkoldur unutmayalim :)

Yıkamadığın bileği öpeceksin şimdi bir büyük olsa senin gıcığına içerimde yok bu saatdede her yer kapalı.

geyiği başka yerde yapınız :D konuyu darmadağınn etmişsinizzzzz :)
kapatırım allamaa :D

Geri