Acıl teyp kodu

asder31

New member
Reaction score
0
slm arkadaslar aracım polo classıc 1.6 100 beygır AKL motor 2000 model ... orjınal teybının arka sıgortası yandı. degıstırdım kod ıstedı kodu da bılmıyoruz bu model arac sahıplerı aynı teypten olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevınırım. teybın uzerınde VOLKWAGEN BETA yazıyor

etkili servise sordugunuz takdirde araç şaşe numarası ile telefonda bile yardımcı oluyorlar diye biliyorum

Malesef olmadılar servıse gelmenız lazım dıyorlar . Nasıl gıdeyım en yakın servıs 400 km bana

Servise gitmeden olmaz. bütün teyplerin kodları başka. Biz Kendi müşterilerimiz aradığında telefonda hallediyoruz. aracın şase numarasından. aç servise durumu izah et. şase numarası vermen yeterli olur. Mercedes olsaydı aracın yardımcı olurdum. Ya da aracının şase numarasını yaz bi bakayım ben WW tanıdıklarım var. yardımcı olayım

Bulabılırsenız cok sevınırım şase no :wvwzzz6kzyr516681

Tamam kardeş bakayım ben.

Kardeş, teyp eski model dediler teyp kodu çıkmıyo dediler. ruhsatla beraber Yetkili servise gitmen gerekiyomuş, ya da kodu kırdıracakmışsın ama nerde kırarlar bilmiyorum.

valla benim bildiğimde her arabanın farklı oluyo kodu,akü değiştirdiğimde teyp kendini kilitlemişti servise gidip kodunu ordan aldım.yani başka polo sahiplerinin sana yardımcı olabileceklerini sanmıyorum kendin servise gitmen lazım.kod kırılması diyosun cep telefonu tamircilerine bi ugra bakalım sonucta elektronik cihaz telefon kodu kırmaya benzeyebilir tabi sadece tahmin benimkisi

Geri