acaba hangisini seçmek lazım

bluedepth

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yılladır internet explorer kullanıyorum ve artık sıkıldım.bundan başka bir çok farklı internet tarayıcısı var malum.acaba sizlerin tavsiyesi hangisinden yana olacak.kiminin görselliği ön planda,kiminin kullanışlılığı ve benim için kullanışlılık ön planda geliyor.tavsiyelerinizi bekliyorum...

arkadas benım pc ımde fırefox,internet explorer,opera,chrome ve safari yuklu explorer haric hepsini kullaniyorum
eger video izleyeceksem safari
resimler arasinda gezeceksem opera
herseyden bir parca kullancaksam chrome kullaniyorum
firefox uda cok iyi internet sitesi goruntulemesi nedeniyle kullaniyorum gercekten hatasiz gosteriyor bu konuda diger bir iyi olanda chrome diger tarayicilar ise bu kadar iyi goruntuleyemiyor artik sen secimini yap
senin istegin olan kullanislilik icin chromu tavsiye ederim cok sade bir yapisi var ayrica hizlida hatta bence en hizli chrome

kardeş sen olayı aşmışsın :) ben o kadar pro bir kullanıcı değilim.yorum ve tavsiyelerin için çok tşk ederim. :)

Kesinlikle Google Chrome tavsiye ediyorum.Zaten kullanınca anlarsın neden olduğunu indirmek ve kurup denemek 10 dakikanı bile almaz...

tavsiyeleriniz üzerine CHROME u indirdim ve kullanıyorum gerçekten son derece basit sade ve kullanışlı.tşkler...

Geri