Acele yardım lütfen !

hazarltd

New member
Reaction score
0

Sevgili dostlar,

Casper pc mi alalı 8-9 ay oldu.15 gün öncesine kadar süper hızlıydı.
Ancak son 15 gündür çok yavaşladı ve 3-4 kez format attım.
Bugün ise artık durma noktasına geldi.Birçok sayfayı yavaşlığından dolayı açamıyorum.
Program yükleyemiyorum.Yüklediklerim de 3-4kb hızında indiriyor.

Denediklerim;
-3-4 kez format attım,
-Vista işletim sistemi yükledim denedim,
-Güvenli modda Kaspersky 2010 a tarattım,
-İşlemci ısısı ve diğer ısıları normal.

Bu konuda değerli önerilerinizi bekliyorum.

Çok selamlar

kardeşim ben teknik servisteyim (casper değil) serbest teknik servis.

Casper bazı modelleri üzerinde çok durmamış. Aynı sorunla gelen pc'ler genellikle CP serisi özellikle CPB'de bu durum çok oluyor. Bugüne kadar bu sorun ile gelen pc'lerin %50'sinde sorunun HDD'den kaynaklandığını, %40 'ının RAM'lerden kaynaklandığını ve %10'unda hiçbir donanım sorunu olmamasına rağmen bu şekilde davrandığını ben ve takım arkadaşlarım tespit ettik. Keşke casper almasa idin. Tamam türk girişimcileri ürettiriyor , türkiye kazanıyor ama biz kaybediyoruz. Verdiğimiz binlerce lira karşılığında sorunlu ürün alıyoruz. Casper yurtdışındaki clevo notebook fabrikasına pc ürettiriyor ve üstüne kendi markasını eklettiriyor. Bize güvenmeyen bir vatandaş kendi teknik servisine gönderdi. Sorunun HDD'den olduğunu söyleyen casper sadece bir hdd yi 22 günde değiştirip gönderdi. 3GB' ram'i olan pc geldiğinde 2GB'tı. Ram kapağı Üzerine garanti etiketini tekrardan yapıştırdıklarından dolayı Ram kapağına müdahale edemedik. Ayrıyeten piano black kasasında zerre çizik olmayan notebook üzerinde çizikler ve keyboard arasında 4 adet vida tespit ettik. 5-6 tuş basmıyordu vida kaçırıdıklarından dolayı.Tekrar servise gönderdiler ve bu defada ekranda iki adet ölü piksel vardı. Hazır garantisi varken gönder yapabildikleri kadar yapsın aciz ve ahmak teknik servisleri.

Kaspersky programını kaldır. Format atmayıda bırak. Kaspersky programını kaldırdıktan sonra bilgisayarın hızlanacaktır. Kaspersky antivirüs yerine Nod 32 antivirüs programını kur.

Geri