acer buetooth sorunu acil yardım

ahzab23

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar,bende acer aspıre 5739g notebook var
buetooth u birleşik,daha önce bir problem yoktu. ancak ne olduysa artık gorünmüyor

herşey normal görünüyor, yani açılıp kapanıyor

ancak birşey göndirip alamıyorum

buetooth un seri nosu fox bcm 92046

cvb bekliyorum sizden arkadaşlar

kardeş bluetoothun driverını kaldır acerın sitesinden indir kur yada elinde recovery cd si varsa oradan kur
acerin sitesinde servis-destek var oradan driver downloada bas bilgisayarının modelini ve işletim sistemini seç bluetooth driverını indir tekrar kur inşallah sorun çözülür

driver ini güncelledim fakat yine olmadı

nootbook tan birşey göndermek istediğim zaman gönderme penceresi acılıyor fakat seçenekler kısmı çıkmıyor

birşey daha farkettim ,bağdaştırıcı ayarlarında bluetooth un üstünde x işareti var bluetootu açtığımda 1 saniye sonra bu işareti koyuyor

bluetoot düğmesi açık değil mi?

açık, zaten açınca bu işaret çıkıyor,kapattığımda bluetooth seçeneği ağ bağdaştırıcıdan çıkıyor yani kalkıyor.
sanki birşey engelliyor gibime geliyor güvenlik duvarını kapattım yine olmuyor acaba işlemci falanmı izin vermiyor?

işletim sistemim windows7 home primeum bundanda olabilir mi acaba ????????????

driver ini güncelledim fakat yine olmadı

nootbook tan birşey göndermek istediğim zaman gönderme penceresi acılıyor fakat seçenekler kısmı çıkmıyor

birşey daha farkettim ,bağdaştırıcı ayarlarında bluetooth un üstünde x işareti var bluetootu açtığımda 1 saniye sonra bu işareti koyuyor

kardeş o çarpı bir şeye bağlantısı olmadığını gösterir
birde sen acerın sitesinden win7 için olan driverı indirdin değil mi?

Geri