dark_aziz
New member
- Reaction score
- 0
GENÇ bir kadının beynindeki tümör nedeniyle eşini ve kızlarını terk etmesinin anlatıldığı, başrollerini Ece Uslu ile Sinan Sümer’in oynadığı ‘Elveda derken’ dizisi, Denizli’de gerçek oldu. Muhasebeci Neşe Erdoğan, ‘Beynimde ur var’ diye not bırakıp eşini ve 2 çocuğunu terk etti. İki kızı ve eşini bıraktı Ameliyatla bile sağlığına kavuşamayacağını öğrendiği için evi terk ettiğini belirten Erdoğan nota, “Kızlarımı ve seni üzmek istemiyorum. Bundan sonraki hayatımı yalnız yaşamak istiyorum” yazdı. Anafartalar Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Hasan Ali Erdoğan (38) ile 14 yıllık eşi Neşe Erdoğan’ın Betül ve Büşra adlı iki kızları var. Eşini her yerde arayan Hasan Ali Erdoğan, polis ve cumhuriyet savcılığına başvurdu. Erdoğan, 12 ve 13 yaşındaki kızlarının sürekli ağladığını belirterek, “Eşim hasta olup- olmadığı konusunda bana hiçbir şey söylemedi. Kızları sürekli ağlıyor Hangi doktora ya da hastaneye gitti onu da bilmiyorum. Böyle bir şey varsa dahi, doktorun bize de bilgi vermesi gerekir. Eşimin eve dönmesini istiyorum. Tedavisi için ne gerekiyorsa yaparız. Anneleri ortadan kaybolunca kızlarımızın psikolojileri bozuldu. Çalışmak istemiyorsa evde otursun, kızlarımızın ve benim halim ne olacak’’ diye konuştu.
kaynak:gazetesok.com
kaynak:gazetesok.com