Acil cvp beklediğim bir soru?

mehmetetyem

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben Kaspersky internet sec.7,227 olanı kurdum internet sayfası msn felan açılmıyo bu çalışırken yaw uyuz oldum herşeye tehdit felan diyo sizce anti-virüs 7 yimi kurayım kasperin ?

şu üst konudakini kurduydum zaten kaspersky internet security

izin veri tıkladığın zaman birde güvenli bölgeye eklediğin zaman dosya değişmediği sürece uyarı vermez ama bana kalırsa proaktif defansı(gelişmiş koruma) devre dışı bırak parental kontrolüde(ebeveyn kontrolü) gibi uygulamalarını kapat sana tam güvende değil uyarsıı verir o yüzden kapatma işini ekle kaldırdan kaldır kısmına gel sana kaldırma tamir etme modifiye etme seçenekleri gelice oradan kurum sırasında manuel kurumu seç böylece hangi uygulamaların kurulup hangisinin kurulmayacağını seçersin söylediklerime sağtıkla kaldır buradan böylece hem ram'i hem kafanı rahatlatırsın.
Umraım yardım edebilmişimdir.

yaw bende kurdum hemen kaldırdım kaspersky deli ediyor adamı:D

izin veri tıkladığın zaman birde güvenli bölgeye eklediğin zaman dosya değişmediği sürece uyarı vermez ama bana kalırsa proaktif defansı(gelişmiş koruma) devre dışı bırak parental kontrolüde(ebeveyn kontrolü) gibi uygulamalarını kapat sana tam güvende değil uyarsıı verir o yüzden kapatma işini ekle kaldırdan kaldır kısmına gel sana kaldırma tamir etme modifiye etme seçenekleri gelice oradan kurum sırasında manuel kurumu seç böylece hangi uygulamaların kurulup hangisinin kurulmayacağını seçersin söylediklerime sağtıkla kaldır buradan böylece hem ram'i hem kafanı rahatlatırsın.
Umraım yardım edebilmişimdir.

sorunda ordaya güvenilir bölgeye ekleme seceneği yok :D atla diyom gene geliyo atla diyom gene geliyo böle devam ediyo:D internet sayfası , msn felan açılmıyo engelliyor bi çözemedim internet security . ben anti - virüs 7 yi kursam mı diye sorucaktım fazla fark eden bişi olurmu sizce?

AntiVirüs Proqramını deistir tavsiyem AVG7,5 bende o var bayaa da ii yani memnunumm kardesim ! Yardımcı olmusumdur insaalah .. !

Geri