acil yardım konu: Askere sevk tarihi)

cobrados

New member
Reaction score
0
Arkadaslar bugun itibariyle askerlige basvurumu yaptım. Universitem bu sene bitti ve ben bugun askerlik bassvurumu yaptım muanne oldum ve işlemleri halelttim.

Benim elime verilen kagıtta yani belgede sevk edilecegim tarih : 30 / 11 / 2009 yazıyor neden 2009 bunu anlayamadım 2008 aralıkta gitmem gerekmiyorumu yani bu sene neden diegr sene sevk tarihi yazılmıs bunun anlamı nedir Ha bide aynı sekilde

Asagıdaki kimligi yazılı yukumlunun 30/11/2009 tarihine kadar askerlik işlemleri yonunden bir sakıncası yoktur diyor..

ben askere 2008 de gitmek istiyorum bu 2009 sevk tarihini acıklayacak olan arkadas varmı? ne anlama geliyor acil bir durum hemen yanıtlarsanız sevinirim arkadaslar

arkadaşım sanırım sen tecil bozdun! 82/1 gittim. normal tecil falan yoktu. tecili bozdurup yoklama işlemlerini yaptıran arkadaşlar ,,/4 tertip gidiyodu. yılın son devresi tecil ve belirli sebeblerden dolayı gitmeyenler içindi.(şehir ve bölgeye göre değişebilir. ben bizim memleketten örnek verdim) ve ağustos ayından önce bozsaydın tecili 4 tertip gidebilirdin. ağustos ayını geçtiği için sen bi sonraki gurubun 4 tertibine alınmış olabilirsin.

Not: Bu bilgiler tabi kulaktan duyma bilgiler herhangi bi resmiyete veya resmi yazıya dayanarak yazmadım. Bizim zamanımızda böyleydi sonra değişmiş olabilir.

Arkadaslar bugun itibariyle askerlige basvurumu yaptım. Universitem bu sene bitti ve ben bugun askerlik bassvurumu yaptım muanne oldum ve işlemleri halelttim.

Benim elime verilen kagıtta yani belgede sevk edilecegim tarih : 30 / 11 / 2009 yazıyor neden 2009 bunu anlayamadım 2008 aralıkta gitmem gerekmiyorumu yani bu sene neden diegr sene sevk tarihi yazılmıs bunun anlamı nedir Ha bide aynı sekilde

Asagıdaki kimligi yazılı yukumlunun 30/11/2009 tarihine kadar askerlik işlemleri yonunden bir sakıncası yoktur diyor..

ben askere 2008 de gitmek istiyorum bu 2009 sevk tarihini acıklayacak olan arkadas varmı? ne anlama geliyor acil bir durum hemen yanıtlarsanız sevinirim arkadaslar

Dostum 2008 de gıtmek ıstıyorsan dılekce ıle basvurman gerekıo baska turlu sende benım gıbı tam 1 sene bekleyeceksın benden sana tavsıye dılekceyı doldur bas gıt derım sene kaybının degerını asker ocagında anlarsın sonra..

Dilekçe Yazsada Bişe çıkıcanı Zannetmiyorum Bende Tecil Bozdurdum 9 Ay Kaybettim Yapacak Bişey Yok Kardeşim Memleketin Kaç Tertip Gönderiyorsa O Tarihte Gidersin

dilekçe yaz en az 6 ay etkiler. Mart celbinde 2009 kesin askersin. Dilekçende ailevi sebebler diyebilirsin özel bir şey yazmana gerek yok.

arkadaşım seninle aynı durumdayız tecil bozdurdum ve bende dilekçe doldurdum aralık 2008 celbinde askere gitmek istiyorm diye.halen bi sonuç alamadım telefon açtım dilekçelerin hepsi kabul edildi dedi şubemdeki komutan.Sonuç bekliorum tam anlamıyla biri bizi aydınlatsa çok süper olacak...

arkadaşlar zamanında ben yaptım. Kasım 2003'de gideceksin dediler dilekçe yazdım.(Güzel bir dilekçe yazın) mart 2003 celbinde gittim daha erken olmuyor. Tecrübe ile sabit. Kolay gele :))

bukadar heveslenmeyin oraya gidikten çok deil3 güne kalmaz "hay kafama edeyim nevardı tecili bozduracak otursana oturduğun yerde" diceksiniz :)
geyik biyana gidecek arkadaşlar için bol şans, rabbim ailelerine sabır ve dayanma gücü versin.Sağ salim gider dönersiniz inşallah.

Ama unutmayın ki asıl askerlik, teskereyi aldıktan sonra başlıyo:vur

En iyisi bi askerlik şubesine gidip durumu iyice bir araştır bence ...

Kardeşim Kayıtlı Olduğun Askerlik şubesine Gidip Oradan Ben Askere Hemen Gitmek Istiyorum De Onlar Sana Dilekçe Doldurman Gerektiğini Falan Söylerler Sadece Bi Mazeret Uydur Buyüzden Dolayı Askere Hemen Gitmek Istiyorum Die Dilek çe Yaz Yeterli Olur

Geri