acil yardım msn e posta adresi doğrulanmadı

oMeN

New member
Reaction score
0
e posta adresi doğrulanmadı diye mailimin yanında mesaj çıkıyor msn i ismim soyismim olarak aldım yani böyle bir e posta adresi yok ...
Bu durumu düzeltebilmem mümkünmü?

walla benimde bi ara bole oldu iisini sen yeni bi msn al kendine

dogrulaman için aldıgın mailine bir mail gonderiliyor..net passport adres dogrulama diye.. yani eger, [email protected] seklinde bişi aldıysan bunu kullanabilmen için bu
mailin senin olması lazım ki dogrulama icin gönderilen maile cevap verebilesin..kolay gelsin :=)

ya bu sonu msn.com veya hotmail.com olmayan bütün adreslerde oluyor diye biliyorum.www.passport.net adresine girip varolan mail adresimi kaydet diyorsunuz,msn de kullanmak üzere bir şifre,güvenlik sorusu falan oluşturuyorsunuz düzeliyor.Yani ben öyle biliyorum:D

arkadaşlar bende aynı problemden yakınıyorum yani adresi açalı nerdeye 1 ay oldu hala posta gelmedi bide gelse bile gelen kutusu açılmıyo ilgilenirseniz sevinirim

tamam ben zaten kayıt ettim e-mail adresini ama gelen kutusu açılmıyor

kardeşim bilmiyosanız cvp yazmayın beee

net passport gir kaydol gelen kutusunu aç maili oku kaydettır. Biz de biliyoruz bunu heralde. Ortada açabilecek bir gelen kutusu var mı acaba ?! Bilginiz yoksa konu hakkında, yazmayın.

Geri