Acil yardım! ?

filinte

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim acil yardıma ihtiyacım var .
Özel bir şirkette çalışıyorum. Birisine tutuldum. Ama tam olarak onu tanımıyorum.
uzun yıllar hayalini kurduğum biri o! Malesef şu ana kadar onunla oturup, birşeyler söylemedim. onun çevresi farklı benimki farklı. İş ortamı çok kalabalık! İstediğim herşey onda var diye hissediyorum. Herhangi biri hayatında olmadığını biliyorum. Bazen kaçamak bakışlar atıyoruz birbirimize. Ama arada sorunlar var...
1-Benden 4 yaş büyük(Ben 25 yaşındayım).
2-O benim pozisyon olarak çok üstümde. (şef yardımcısı)
3-Pozisyonunun doğrultusunda maddi durumu iyi, ben ise 9 yaşından beri ailemin geçimini sırtlanmış bulunmaktayım. ona göre solda 0'ım.
Daha önce ona bir kaç iltifat ettim ve çok güzel olduğunu söyledim. ve bir arkadaşım O'nun normalde çok sinirli biri olduğunu ve bana böyle davranmasını çok şaşırdığını söyledi?
Birgün karşısına çık, söyle diyor şeytan. Çok gururlu biriyim. Olmaz diye cevap alırsam, bırakın onu görmeyi çalıştığım yerin önünden bile bir daha geçmem... Anında istifa ederim.
Sizce ben napayım? bana bir akıl verin?İçim içimi yiyor. Bu kişi nasıl cevap verir sizce?
Avrupa Yakası'nın Sarp'ın durumundayım. :(

Yardımlarınız için şimdeden teşekkürler.

T A M E R

Çıkıp lap diye söleme sen de.. Önce yemeğe falan davet et, yemeğe gelirim derse zaten sölememen için bi engel kalmaz

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Çıkıp lap diye söleme sen de.. Önce yemeğe falan davet et, yemeğe gelirim derse zaten sölememen için bi engel kalmaz
katılıyorum..birde bayana hakkını vereceksin ...mutlaka ilk adımı sen atacaksın:D
ancak bir sure sabır herşeyin ilacıdır.
bu konularda yürek pek tezcanlı olur hemen olsun bitsin ister ama sen en iyisi bu halin bir süre tadını çıkar...kaybetsende seninlede olsa bu anlarda hissettiklerin birdaha geri gelmezzz....
tecrubeyle bakidir:D

Birgün karşısına çık, söyle diyor şeytan. Çok gururlu biriyim. Olmaz diye cevap alırsam, bırakın onu görmeyi çalıştığım yerin önünden bile bir daha geçmem... Anında istifa ederim.

demissin yaa .. bence biraz sıcaklık göster arkadaslık etmeye calıs, bazı konularda yardımcı ol, yemege git .. bence sıcaklıkla yaklamanın sonunda bişeyler hissediyorsan ozaman söyle herseyi.. ama bizler dediginiz gibi hemen olsun bitsine getirmek istiyoruz. herseyin ilacı beklemek ve sabir etmektir..

allah yardımcın olsun =))

Sağolun arkadaşlar. Umarımişe yarar. Size özelden msj atarım. :eek:

Geri