Acil Yardım ?

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
Anlamadığım acil olabilir ama peşinden kim kovalıyor onu anlamadım derdini duru bir Türkçe ile yazmaya bak

Bu arada yazdığın linkler o sitenin içeriğinde mevcut ise alt başlıkları görebilirsin

ana klasore index atilmamissa ve 403 olayi yoksa gorursn dier turlu goremezsn

...

WiLdBoY' Alıntı:
ana klasore index atilmamissa ve 403 olayi yoksa gorursn dier turlu goremezsn

abi index filan yok burda yaaa sanırım kaybettik :(
bu arada sevencloves abicim hachell de paylaşım için bi site ye giriş yapabildim sadece denk geldi ama şimdi bilmioprum o sitenin için de hangi bölümü tıkladıımı vede acılır acılmaz pencere otomatik kendi kapandı ve birdaha ulaşamadım ...paylaşım için çok güzel bi siteydi katbetmemek için belki geri alabilir düşüncesiyle foruma yazdım ama sen den aldıım cevap biaz tersler niteliini taşıyo ama neyse abi sen işini bilirsin yinede ... bu arada yukarıda yazdıım linkler baştan savma idi sadeece örnek olarak yazdım ;)

YOK KARDEŞ anladığım kadarı ile öyle bir olayı yapabilmek için mod olmak gerek.yani site senin himayen altında olması lazım.imkân varsa modluk al...

Ters değil güzelim.. Sadece acele etme demek istedim yavaş yaz okunaklı olsun sitenin içeriği ne ile ilgiliydi sen soyle sitenin adresinide Pm den at bana

ya biri bana yardim etsin vista ya adobe ya da flsh indiremiyorum :((

lutfen biri bana yardim etsin vista home basic e adobe.flash ya da winamp yuklenmiyorum ne yapmam lazim lutfen bana yardim edin :(

Geri