Acil Yardim

cemec

New member
Reaction score
0
Arkadaslar kendi kullandigim msn adresimin sifresini unuttum. Kullanımda şifremi hatırla olarak işaretligdi surekli olarak bilg. anakart yanmasi sonucta 2 aydır tamirde yalnızca msn sifresini bulmak icin ugraşıyoruz fakat hala bi sonuc alamadik hacker degilim bu işlerdende anlamıyorum kötü bi niyetim yok iş basvurularim ve cevaplarim ordaydi onun haricinde bisey yok kötü niyetle yaklasan olursa bulabilicegi bisey yok zaten bunun icin bana yol göstericek durust birisini arıyorum.gizli sorudanda yapamıyorum kim bilir ne yazdım. yalnız olabilir dedigim bi kac yakin sifre hatırlıyorum msn sifre kirici programlar oldugunu biliyorum onlarin yardımıyla bu sorunu asabilirmiyim.

HDD yi başka bir pc ye takıp C:\WINDOWS\system32\config altındaki SAM adlı dosyadan ulaşabilirsin şifrelere.
Ancak çözümleme için program kullanmanız lazım.Ayrıca sistem açıkken alamaz veya değiştiremezsiniz, HDD ye bootable bir cd vs ile girip almanız lazım :victory

msn şifren bilgisayara kayıtlı ise msnpass kullan o gösterir

ilk once ilgin için tes ederim.Hdd yi yedeklemişti harici hard. bilg. arkadas burdan sorunu cozucez demisti biraz once aradim farkli karakterle kaydetmisim ulasamadim hala dedi. C:\WINDOWS\system32\config altındaki SAM burdan alırkenmi cözümleme için program kullanmamız lazım

qwer28 arkadaşim biraz açabilirmisin dedigin programi

tunyuyuk kardes cözümleme için kullanılacak programın ismini ve kullanımını açıklayabilirmisin cok acill kötü durumdayim

Biraz önce bilg arkdaşın yanındaydım aynen sizin yazdıklarınızı okuttum linux indirelim onun sayesinde yapabiliriz dedi.Linux bu konuda uygulama anlamında işlemin neresinde tunyuyuk kardes bunun hakkında bilginiz varmi acaba.

Evet Linux ile yapılabilir sanırım.Ancak Linux konusunda hiç bilgi sahibi değilim.Linuxun bu tür işlemlerde kullanılabileceğine birkaç yerde rastladığımı hatırlıyorum

çok teş ederim gerçekten yardımınız için umarim yarin olucak iyi akşamlar

Geri