adıyla ve tadıyla en çok konuşulan turk sigarası 216 hakkında anlatılanlar :D

sato

New member
Reaction score
0
Samsun bizim aile eşrafının vaz geçilmezidir ben,babam,2 amcam,halam oğlu ve kızı ve diğer sayamadıklarım Ve bu bağı bozan sadece babaannem oldu kendisi maltepeden terk olarak bıraktı sigarayı

216 :hhsigara :hhsigara

"-aaaa sistem odasıymış sigara içmek yasakmış burda, küllükleri de yok
-e gel var burda küllük burda iç
-sen içiyon mu sigara, veriyim mi?
-ver bakalım
-al
-e bu samsunmuş ben samsun içemem kokuyo
-ama 216 bu bildiğin samsun diil. madem beemedin ben de vermiyom sana cugara
-e verme zaten içmem ben öyle kokulu kokulu
....

-ya merak ettim bak şimdi ver bakiyim nası bişiymiş bu 216
-olmaz sen benim sigarama hakaret ettin vermem
-ver ya test amaçlı içecem, sevdiğimden sevmediğimden falan diil
-peki al bakalım...
-ver..
-bunun kutuluları da var, 2,25 ykr bu, ama kutuluları 2,50..
-hım değişikmiş"

testten sonra

"-yahu burası soba gibi kokmuş, soba mı yaktınız?
-a evet bir 216 kalorilik soba hadise olmuştu demin bu mahalde"
diyalogu ile test sonuçlarının ne manaya geldiğini izah edebileceğimiz
samsun sigarası.

**** artik turk tutunu kullanmayan camel ve turevlerini aratmayacak kadar guzel olan ve icilmesi halinde karizmanıza karizma katacağı tarafımdan garanti edilen ve satışı en az 2 paket seklinde yapılan halis Türk sigarası.

*** 216 her bayide yoktur , özellikle bazı marketlerde bulunmadığı için kartonla alınır denk geldiği zaman.

*** en baba en güzel sigaradır.. ancak hızlı yanar, çabuk biter. testlerim sonucunda marlboro lighttan ayırt edemeyen tiryakilerle karşılaşmışlığım vardır ki bu onların öküzlüğüdür gayet marlboro light’a 5 basar..

*** kabartmalı samsun ve kabartmasız tekel amblemine sahip , türk tütününden yapılmış ve yapılmakta olan en iyi ve sadece içenlerin sevdiği ; ancak yanındakilere duman işkencesi yaptığından dolayı , ecnebilerin "Türk gibi tütmek" sözünü doğrulayan sigara.

*** ilk olarak 80'li yillarda tekel ar-ge labaratuarlarinda yapilan bir deneyde kazara tutun ve kagidin birbirine dolanmasi ve bir ucuna sungerimsi silindir yapistirilmasiyla elde edilmistir. tum laboratuar calisanlarinin nobel fizik odulu almalariyla sonuclanan bu olayin anisina her yil 21 haziranda bafra ve koylerinde tutun senligi duzenlenmektedir.

bu senliklerde yüzlerce insan alkol sinirini asmakta ve olur olmaz isler yapmaktadır. bu kişilerin yol actığı ahlak çöküntüsünü olümsüzleştirmek icin 216 paketlerine "sigara sağlığa zararlıdır" ibaresi düşülmüstür.

*** kötünün iyisidir kendisi... diğer sermaye sigaralarına oranla katkı maddesi içermemesi ile daha uzun sürede öldürür, bazı ziraat mühendislerinin "önce bırakın, olmazsa içecekseniz de bunu için." dediği sigaradır da.

**** 216 2 yıldır ev arkadaşım olmakla beraber,8 yıllık arkadaşımdır.lisede kendisine abi diyordum hayat şartlarının ne getireceği belli olmuyor işte dünde kendisiyle fasıldaydık.şimdi el,ense,parmak bağlamında bi ilişkimiz var kendisi süper bir kişiliğe sahiptir iyiki varsın kanka

arkadaşlar yorum ve tşklerinizi bekliyorum araklama değil kendi ürünümdür
:hhsigara

Geri