ADaM ÖLDüReN PoLiS TeMiZ

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
6107452.jpg

PES!... EMNİYET, GÜPEGÜNDÜZ ADAM VURAN POLİSİ TEMİZE ÇIKARDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Cem İnci'nin, polis memuru M.A. ile tartışması ve sonrasında aralarında çıkan boğuşma sırasında polis memurunun silahının patlaması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

İSTANBUL - Emniyetten yapılan açıklamada, boğuşma sırasında silahın patlaması sonucu yaralanan Cem İnci'nin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Son günlerde basında çıkan haberlerin objektif olmadığı, haksız, yanlış ve hakarete kadar vardığı savunulan açıklamada, haber adı altında polisin yıpratıldığı iddia edildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Bahçelievler'de polis dehşeti Bir polis kendi kendine söylenen genci vurdu. Polis, meslektaşları gelene kadar gence yardım edilmesini engelledi. Genç kurtarılamadı...

Bahçelievler’de 2 yıllık polis memuru Mustafa Taştan, yolda yürürken tartıştığı Cem İnci’yi (22) silahla karnından vurarak öldürdü. İnci’nin olay anında yanında bulunan arkadaşı R.Ç., “Cem, üzerine meyve suyu sıçradığı için kendi kendine söyleniyordu. Polis bunu kendisine küfür olarak algıladı ve Cem’i vurdu” dedi.

Hürriyet Mahallesi Mahmutbey Caddesi 19. Sokak üzerinde önceki gün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, İnci arkadaşı R.Ç. (17) ile iş dönüşü eve dönerken, aynı mahallede oturan 2 yıllık polis memuru Mustafa Taştan’la karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma sonrası polis memuru Taştan, İnci’yi karnından silahla vurarak öldürdü. Arkadaşını kaybeden Ç., olayı şöyle anlattı:

‘Bana mı küfrediyorsun?’

“Saat 18.00 sıralarında Cem abi işten çıkmış eve giderken ona rastladım. Aynı yerde oturduğumuz için beraber yürümeye başladık. 19. Sokak içine geldiğimizde Cem abi, önündeki meyve suyu kutusuna bir tekme vurdu. Yarısı dolu olan kutudaki su Cem abinin üzerine sıçradı. Üstü kirlenen Cem abi, sinirlenip ‘Hay aksi. Bütün pislikler de beni bulur. Şimdi başlayacağım kutusuna’ diye söylendi.

Bu sırada yanımızdan mahalleden tanıdığımız polis memuru Mustafa Taştan geçiyordu. Birden Cem’in üzerine yürüyüp ‘Ne diyorsun lan! Bana mı küfrediyorsun? Kimsin lan sen!’ dedi. Cem ‘Ne alakası var abi. Kendi kendime konuşuyorum. Seninle bir ilgisi yok’ diye cevap verdi.”

Kimse yardım elini uzatamadı

Tartışma uzayınca polis memurunun tabancasını çıkartıp Cem’e doğrulttuğunu belirten Ç., “‘Öldürürüm lan seni. Elimden kimse alamaz. Şerefsiz’ dedi. Bu olanlar karşısında donup kalmıştım. Sadece olanları izliyordum. Cem ‘Dur abi. Ne yapıyorsun? Kendine gel’ diyerek silahı tutmaya çalıştı. Tam o anda silah bir el patladı.

Elinden ve karnından vurulan Cem, yere yığıldı. Yardım etmek için eğilince yakamdan tutup kaldırarak ‘Sen de benimsin. Akıllı ol. Seni de oraya yığmayayım’ dedi” diye konuştu. Ç., Taştan’ın cep telefonundan karakolu arayıp, “Benim sokakta birisini vurdum. Hemen buraya gelin. Kalabalık gelin” dediğini, polisler gelene kadar da kimsenin yaralı olan İnci’ye yaklaşmasına izin vermediğini anlattı. Taştan, 5 dakika içinde gelen ekiplere silahını verip teslim oldu. 100’e yakın polis herhangi bir linç girişimi yaşanmaması için sokakta geniş güvenlik önlemleri aldı.

Mahalle sakinlerinin verdiği bilgiye göre, yaklaşık bir saat sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırılan İnci, kurtarılamadı. Taştan, gözaltına alındı.

Kaynak

Çorbacı yakında Serbestte kalır .
................
O çocuğun Babasının Hukuk Mücadelesini bırakmaması Lazım .
En ağır Ceza ile Cezalandırılması Lazım o Polisin .

Allah Sabır Versin Ölen Gencin Ailesine .
Allah Rahmet Eylesin , Ölen gence .

bu dunaya oyle ne yaparsın bılıler ıcn tesekkurler

"Çorbacı yakında Serbestte kalır .
Şerefsizler Beline Silah Takınca AdaM olduklarını Sanıyorlar . "

YAKIŞMIYOR BU SÖZLERRRR

DAHA DÜN ŞEHİT VERDİ O TEŞKİLAT

ELBETTE YAPAN CEZASINI BULUR MERAK ETME SENNNN

AMA 1 KİŞİYLE AYNI KEFEYE KOYUP DA 200.000 KİŞİLİK TEŞKİLATA HAKARET ETMEN HOŞ DEĞİLLLLL

YAKIŞMIYOR BU SÖZLERRRR

AMA 1 KİŞİYLE AYNI KEFEYE KOYUP DA 200.000 KİŞİLİK TEŞKİLATA HAKARET ETMEN HOŞ DEĞİLLLLL

kesınlıkle katılıyorum aynı zamanda olayın bu kadar basıt oldugunuda dusunmuyorum bırbırlerını tanımaları bıle boyle dusunmeme yeter bence aralarında baska bı sebebten dolayı sorun olabılır ınsanların kısısel sorunları ıcın koskoca polıs teskılatı hakkında serefsızler dıyemezsınn...

YAKIŞMIYOR BU SÖZLERRRR

hakslısın da, olayın gidişatı, polisin hiç yargılanmadan serbest bırakılacağına delalet, teşkilatın adını kirleten, herhangi birini vurması değil, 1.si kimseyi yanına yaklaştırmaması, 2.si adaletin ona hiçbir şey yapmayacağı... kuşkulanmamak elde bile değil.

Konu editlendi, tekrarlanmaması dileğiyle...
Bir kişinin yaptığı hata yüzünden bütün teşkilata karalamak olmaz...

hakslısın da, olayın gidişatı, polisin hiç yargılanmadan serbest bırakılacağına delalet, teşkilatın adını kirleten, herhangi birini vurması değil, 1.si kimseyi yanına yaklaştırmaması, 2.si adaletin ona hiçbir şey yapmayacağı... kuşkulanmamak elde bile değil.

GİDİŞAT HAKKINDA PEK BİRŞEY BİLMEDİĞİNİZE YORUYORUM SADECEEE
HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILACAKTIR ELBETTE VE EMİN OLUN CEZASIZ KALMAZZZ. AYRICA BAHSETTİĞİM SORUŞTURMA HEM ADLİ HEM DE İDARİ OLARAK YÜRÜTÜLÜR VE HER İKİSİNDEN DE KURTULMA ŞANSI YOKTURR. CEZASINI ÇEKERR

YAKIŞMIYOR BU SÖZLERRRR

Ama Hukuk Devleti olmadığımızın ispatı .
Sonuçta bu ülkere Askerin bile '' VuR '' yetkisi Kısıtlı ise bu Polisler içinde Geçerli olmalıdır
Beline silah takıp Polis Olunca ADAM olunmaz .
Böyle Piskolojik Sorunu olan kişiler POliS olmamalı .
Al sana Teşkilatın En Basit Hataları .

kesınlıkle katılıyorum aynı zamanda olayın bu kadar basıt oldugunuda dusunmuyorum bırbırlerını tanımaları bıle boyle dusunmeme yeter bence aralarında baska bı sebebten dolayı sorun olabılır ınsanların kısısel sorunları ıcın koskoca polıs teskılatı hakkında serefsızler dıyemezsınn...

Teşkilata Şerefsiz Demedim .
O Öldüren KişiYe dedim .

Sinirliyim Çünkü Dünden Beri En az 5-10 Farklı kanalda bu olayı izledim .
Vurup Başında Bekleyerek O Kişinin Ölümüne Sebebiyet Veren Kişi '' KATİLDİR ''

Başka birşey yazmıcam .
İnşallah Adalet Yerini Bulur .
O gencin Babasıda Olayın Peşini Bırakmaz .

genelleme yaptıgın ıcın soledım ben serefsız dıyemezsın dıye
eger olduren polıs sebebsız yaptıysa zaten bulur cezasını merak etme ama okadar zor gunlerdeyızkı polısınde ısı zor vatandasında kardes yapacagımız tek sey tek taraflı dusunmemek ve adalete guvenmek(ne yazıkkı)

saygılar...

Ama Hukuk Devleti olmadığımızın ispatı .
Sonuçta bu ülkere Askerin bile '' VuR '' yetkisi Kısıtlı ise bu Polisler içinde Geçerli olmalıdır
Beline silah takıp Polis Olunca ADAM olunmaz .
Böyle Piskolojik Sorunu olan kişiler POliS olmamalı .
Al sana Teşkilatın En Basit Hataları .

Teşkilata Şerefsiz Demedim .
O Öldüren KişiYe dedim .

Sinirliyim Çünkü Dünden Beri En az 5-10 Farklı kanalda bu olayı izledim .
Vurup Başında Bekleyerek O Kişinin Ölümüne Sebebiyet Veren Kişi '' KATİLDİR ''

Başka birşey yazmıcam .
İnşallah Adalet Yerini Bulur .
O gencin Babasıda Olayın Peşini Bırakmaz .

SADECE BİRAZ ÖNCE YAZDIĞIMI TEKRARLAYACAĞIM;

GİDİŞAT VEYA BU TÜR OLAYLARDA MEVZUAT NEDİR, NELER YAPILIR BİLMEDİĞİNİZE YORACAĞIMMM. BABASININ ŞİKAYETÇİ OLMASINA BİLE GEREK YOK BU DURUMLARDA OTOMATİKMAN KAMU HUKUKU ADINA CUMHURİYET SAVCISI DAVAYI AÇAR NETİCEDE AĞIR CEZALIK BİR SUÇTUR.

BU ÜLKEDE SİLAH KULLANMA YETKİSİ KISITLI TEK BİRİM EMNİYET TEŞKİLATIDIR Kİ ASKER SİLAH KULLANDIĞINDA KENDİ KANUNLARI ÇERÇEVESİNDE KENDİ MAHKEMELERİNDE YARGILANIR VE HATTA BU MAHKEME KARARLARINA ASKERİ YARGITAY BAKARRR:victory
YANİ TAMAMEN TÜM VATANDAŞLARIN TABİİ OLDUKLARI HUKUK SİSTEMİNİN DIŞINDADIRLAR.KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR KİMSE MÜDAHALE EDEMEZ.

DEDİĞİM GİBİ BİRKAÇ KİŞİNİN YAPTIĞI (ANCAK BU ŞEKİLDE BAKARAK YORUMLARSANIZ) TÜM TEŞKİLATI LEKELER.

ŞEREFSİZLER DEYİNCE DOĞAL OLARAK TEŞKİLATI KASTETTİĞİN ANLAŞILIYORDU ZATEN

KUSURA BAKMA DA O TABİRİ KULLANDIĞIN İNSANLARI SEVMESEN DE ÇOK FAZLA ŞEYLERİNİ FEDA EDİYORLAR BU ÜLKE İÇİN DAHA DÜN ŞEHİT VERDİLER

BİR DE ANLAYAMADIĞIM GÖZALTINA ALINMIŞ ZATEN VE TUTUKLU YARGILANACAKTIR CİNAYETTEN NASIL BİR GİDİŞAT OLACAĞINI DÜŞÜNDÜNÜZKİİİİ

BU ÜLKEDE SİLAH KULLANMA YETKİSİ KISITLI TEK BİRİM EMNİYET TEŞKİLATIDIR Kİ ASKER SİLAH KULLANDIĞINDA KENDİ KANUNLARI ÇERÇEVESİNDE KENDİ MAHKEMELERİNDE YARGILANIR VE HATTA BU MAHKEME KARARLARINA ASKERİ YARGITAY BAKARRR:victory
YANİ TAMAMEN TÜM VATANDAŞLARIN TABİİ OLDUKLARI HUKUK SİSTEMİNİN DIŞINDADIRLAR.KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR KİMSE MÜDAHALE EDEMEZ.

BİR DE ANLAYAMADIĞIM GÖZALTINA ALINMIŞ ZATEN VE TUTUKLU YARGILANACAKTIR CİNAYETTEN NASIL BİR GİDİŞAT OLACAĞINI DÜŞÜNDÜNÜZKİİİİ

İlk önce şunda anlaşalım .
Bu ülkede Askerde Kısıtlı silah kullanma yetkisine Sahiptir .
:goz:

Tabiki Dağda Çarpışan Mehmetçiğe Neden Kurşun Sıkıyorsun diye sorulmaz .

Asker , Polis Gibi Emniyet güçleri yargılanırken , Davaya Bakan Savcılar Emniyet ve Askeri birimlerden Gelen raporları Öncelikli olarak İddinamede değerlendirirler .

Bunda da anlaşalım .

Emniyet Teşkilatı tabiki Polisine sahip çıkacak .
Hiçbir kurum Yoğurdum Ekşi ( Polisim Suçlu ) Demez . ( burda Emniyet )

Emniyetin Tavrı Polisin Suçsuz olduğundan yana ve o doğrultuda rapor tutacakları Kesin .

Bunları Göz Önünde ne Sen nede Ben Tutucaz .
Savcı Değerlendirecek .

Hukuka Saygı Duyalım . Bakalım ne Çıkacak sonuç .

HUKUKA SAYGI KONUSUNDA HEMFİKİRİZ VE BU KONUDA DÜŞÜNCENİN DEĞİŞMESİ İYİİİ.

BU ÜLKEDE CMUH (CEZA MUHAKEMELERİ USUL HUKUKU) VAR VE CMUK (CEZA MUHAKEMELERİ USUL KANUNU) GEREĞİNCE SAVCILARIMIZ VE MAHKEMELERİMİZ SORUŞTURMAYI BAŞLATIP YARGILAMAYI YÜRÜTÜRLER.

SÖYLEDİĞİM GİBİ ÜLKEMİZDEKİ SİLAH KULLANMA YETKİSİNE HAİZ KURUMLARDAN SADECE EMNİYET TEŞKİLATI BU BAHSETTİĞİMİZ MEVZUATA TABİ TUTULUR VE YARGILAMASI YAPILIR. GÖREVDE DAHİ OLSA SİLAHINI KULLANAN POLİS YARGILANIR NORMAL VATANDAŞLAR GİBİ.BÖYLE BİR KONUDA HERHANGİBİR ŞEKİLDE AYIRIM YAPILMASINI NE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NE DE BAŞKA BİR BİRİM SAĞLAYABİLİR BÖYLE BİRŞEY YAPMAZ DA.

POLİSİNE SAHİP ÇIKMA KONUSUNDA SANA KATILMIYORUM EN UFAK MESELELERDE BİLE HİÇ DURAKSAMAZ EMNİYET HEMEN SORUŞTURMA AÇARLAR.

HERNEYSE LAFI BOŞA UZATMAYA GEREK YOKKKK

BİRAZ MEVZUAT KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLSAN EMİNİM BU OLAYIN SONUCUNU ÇOK RAHAT SEN DE TAHMİN EDEBİLİRSİN.

ZAMANLA ELBETTE GÖRECEKSİNDİR DAVANIN NASIL SONUÇLANACAĞINI

ELBETTE İNSANIN SİNİRLERİNİ BOZAN BİR OLAY VE NETİCEDE KANUN KORUYUCUNUN KANUNLARI ÇİĞNEMESİNİN İZAHI YOKKKKK

ANCAK BU TEŞKİLATA ALINAN PERSONELİN KAFALARINI AÇIP İÇİNE BAKAMADIKTAN SONRA İLERDE NELER YAPABİLECEĞİNİ NELERE SEBEP OLABİLECEĞİNİ TAHMİN EDEMEDİKTEN SONRA YAPACAK BİRŞEY YOKKKK

HAKARET ETMEYE DE GEREK YOK TABİİ Kİİİ

YORUM YAPMANA KARIŞAMAM HERKESİN FİKRİ KENDİNE AMA BİLMEDİĞİN BİR KONUDA YORUM YAPMAYA KALKMAK HATAYA GÖTÜRÜR İNSANI. ONDAN SONRA DA BAKARSINKİ 200.000 KİŞİYE BİRDEN HAKARET EDİYORSUN

HUKUKA SAYGI KONUSUNDA HEMFİKİRİZ VE BU KONUDA DÜŞÜNCENİN DEĞİŞMESİ İYİİİ.

SÖYLEDİĞİM GİBİ ÜLKEMİZDEKİ SİLAH KULLANMA YETKİSİNE HAİZ KURUMLARDAN SADECE EMNİYET TEŞKİLATI BU BAHSETTİĞİMİZ MEVZUATA TABİ TUTULUR VE YARGILAMASI YAPILIR. GÖREVDE DAHİ OLSA SİLAHINI KULLANAN POLİS YARGILANIR NORMAL VATANDAŞLAR GİBİ.

:durdurun

Tamam Sen öyle diyorsan Öyledir .
Peki Sana bir Soru Geçenlerde Doğuda Bir Polis karakoluna Saldırı oldu .
2 Terörist Öldürüldü . Biri Canlı Bomba Kadındı .
Eğer Dediğin gibi olsaydı o Polise Ceza Vermeleri Gerekmez miydi ?
( sonuçta görevdeyken Silah Sıktı )
:durdurun
1 Teröristte Yaralı yakalandı .

Sana başka birşey demeyeceğim .
Görevinde Dahi Kullansa Yargılanır gibi SaÇMa bir Teoriyi ortaya attığın için Teşekkürler .

Sen Hukukçu Musun ? Avukat Felan ?

Sana Daha Fazla Yazmıcam . Cidden Sıkıldım .

Birde Dipnot O Kadar Büyük Yazı Yazmana Gerek yok .
Allaha Şükür Kör Değiliz .
:hhmanD

Kal Sağlıcakla Artık yazmıcam Cidden Sıkıldım .

Vatandaşa orantısız güç uygulanmamıştır!

Olayın Salı günü meydana gelip,amatör kamera tarafından çekilen kamera ile Perşembe günü basının duyurması da oldukça manidar!

daha öncede gündeme gelen konulardan trafik de dur ihtarına uymayana ateş edilip öldürülmüştü ben hadi bir şekilde haklılık payı olabilir demiştim ama böyle bir olayda polisin kesinlikle serbest bırakılmaması en ağır şekilde cezalandırılmasını istitoyorum zira sen polissin örnek olman gerekir böyle bir suç polis teşkilatının adını kötlemesine izin verilmemesi gerekir.

Geri