Adayim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SQULACHİ

Banned
Reaction score
0
ben yabancı adult resimler bölümüne mod adayıyım..paylaşımlarımı beğenen arkadaşlar oldu.. yeterli olduğumu düşünüyorum...ama istemezsenizde önemli deilpaylaşımlarıma devam edeceğim..
şu anda orada mod olan dark_blade kuzenim oluor o dedi bana aday ol diye..kahkaha bölümünde mod olunca işi ağırlaştı..ona yardımcı olmak istiyorum
sizin sağ duyunuza bırakıyorum.. yorum yapanlara teşşekür ederim..

konularının yarısı çöp kutusunda.. eklerken dikkat etmediğin belli.. istediğin bölümde de 15 başlığın ancak war.. biraz daha gayret ve dikkat....

bence biraz daha çabalarsa olabilir

ama birza daha çalışırsan
neden olmasın iyi şanslar :D

önemli deil ben çalışmama devam edeceğim bağlantımdaki sorun sona erince inşallah bu arada konuların çöp kutusunda olmasının nedeni o konuları ben açmadım
başka bi arkadaş açtı benim yerime ondan tekrar teş ederim

ben o bolumle ingilenmiyorum destekte vermem

hazex' Alıntı:
ben o bolumle ingilenmiyorum destekte vermem
o zaman mesaj atmanın da bi anlamı yok arkadaşım!

az daha sabır ... şimdilik erken ...

kusura bakmazsanız merak ettiğim bir konuyu soracağım.Modlar büyün günlerini bilgisayarın başındamı geçiriyorlar eğer öyleyse çoluk çocuğun geçimlerini nasıl temin ediyorlar bu işten bir gelir sağlıyorlarmı.

woltran25' Alıntı:
kusura bakmazsanız merak ettiğim bir konuyu soracağım.Modlar büyün günlerini bilgisayarın başındamı geçiriyorlar eğer öyleyse çoluk çocuğun geçimlerini nasıl temin ediyorlar bu işten bir gelir sağlıyorlarmı.
hehehe :pp

woltran25' Alıntı:
modların özelliği modu oldukları konularda diğer userlardan daha fazla bilgiye sahip olmalarıdır
ama her mod bütün userlardan üstündür die bi kaide yok
örneğin senin prgramlarla alakan çok fazladır
sürekli o bölümde paylaşım yaparsın
yani aktif olursun
senin programlarla ilgilendiğin zaten sitede belli olur
aynı örneği kendi üzerimden verim
donanımcıyım
ama egeli_okii'ye(donanım bölümünün modu)yardımcı olabilicek kadar bilgim wardır
genelde paylaşımlarımda ordadır
yani bi zevktir modluk
parayla bi alakası yok

mod olma isteğine gelince
walla fazla bi ilgim yok o bölümlerde
o yüzden bişey diemiycem
ama çoğunluk daha çalışman gerekli dio

walla ben para alıom
diğer modlar siz almıomusnuz:)
yıllık anlaşma ile bu işe alındık
allaha şükür geçinip
gidioz işte bide ek iş falan
mutluyuz:)

Çalış Kazan hadi başarılar kuzen

valla erken diorm bence erken açmışın topiği biraz daa bekleseymişin olurmuş bide çöp kutusunda açtığın konular çok güsel bi tespit inş daha dikkatli ve sabırlı bi çalışmayla istediğin yerlere ulaşırsın

o denli zengin kaynaklar bulabileceğin bi bölüm için başlık sayın bencede yetersiz :)

Arkadaşlar ben o bölüme arada bi göz atıyorum turker_fb arkadaşımız o çöp kutusuna giden konularının bi başka arkadaşı tarafından eklendiğini söylüyor.Ve bende onun bu son eklediği konulara bi göz attım gayet iyi. Dark_Blade olmalısın diyor. Madem Dark_Blade de bir yardımcı istiyor. Bence Kesinlikle olmalı ama son söz yine sizindir.

+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri