admincp sorunu...

al_turk

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar admincpye giriorums görüntü açılıor solda sadece bu yazı çıkıor

Fatal error: Call to undefined function: print_form_middle() in D:\inetpub\*******net\********.org\www\forum\admincp\index.php on line 730

elim kolum bağlandı hiç bşey yapamıoms pls yardımcı oln..

bana da aynı konu oldu vbadvanced eklerken oldu sanırım zaten ekleyemedim ve sildim vbadvanced i ayrıca admin panelinde bir herhangi bir değişiklik yapınca kayıt etmek isteyince normalde kayıt olup önceki sayfaya geri dönüyordu ama şu anda kayıt oluyor ve aynı sayfaya geri dönemiyor brofserin en alt sol köşesinde /!\ Hata diye bir yazı çıkıyor lütfen yardım edermisiniz?

qenan' Alıntı:
bana da aynı konu oldu vbadvanced eklerken oldu sanırım zaten ekleyemedim ve sildim vbadvanced i ayrıca admin panelinde bir herhangi bir değişiklik yapınca kayıt etmek isteyince normalde kayıt olup önceki sayfaya geri dönüyordu ama şu anda kayıt oluyor ve aynı sayfaya geri dönemiyor brofserin en alt sol köşesinde /!\ Hata diye bir yazı çıkıyor lütfen yardım edermisiniz?

vbadvanced için değiştirdiğin php dosyalarındaki kodları düzellttinmi peki sildikten sonra ? Bu yüzden kaynaklanıyor olabilir..

malesef hepsini eski haline aldım herşeyi düzelttim ama sorun düzelmedi admin panelinde...
ayrıca bu konuda bana bilgi verebilirseniz çok memnun olurum... Şu mesajlara cevap yazıldıktan sonra kayıt olduğu zaman mesajın üst solunda tarih yazan ve arka plan rengi lacivert olan bölüm bende açık renk görünüyor bazen oluyor bu olay neden öyle oluyor her zaman olmuyor...

Üst de olan cevabımda sorduğum soru ile ilgili

Üst de olan cevabımda sorduğum soru ile ilgili caps ekledim daha iyi anlatabilmek için yardım edeceğinizi umud ediyorum saygılarımı sunarım...
CAPs:
soru4xc.jpg

Geri