adminler ile ilgili

OmeR_HaYYaM

New member
Reaction score
0
irc de adminlerin özel konuşmaları görebildikleri söyleniyor bunun nasıl yapıldıgı hakkında bılgısı olan varsa beni aydınlatabilirmi.

irc server kurmayı düşündüğüm bi dönem görüştüğüm host firmasındaki kişi eğer istersem ilave bi modülle özelleride okunabilir yapabileceklerini söylemişti.
o modül nedir ne değildir bilmiyorum

OmeR_HaYYaM' Alıntı:
irc de adminlerin özel konuşmaları görebildikleri söyleniyor bunun nasıl yapıldıgı hakkında bılgısı olan varsa beni aydınlatabilirmi.

Evet Görebilirler..

sonzuxxi'nin dediği Gibi Modül Kuruluyor Ayrı.Yada Başka Yolları Var mı Bilmiyorum.Ama Ben Gördüm ;) Daha Neler Neler Var..Sadece Özel İcin Gecerli değil bu Olay..Senin Bir Kanalda ki Tüm Konuşmalarınıda Görebilirler. Şahsen Eskiden Hemde Baya Eskiden Admin Olduğum Bir Yerde Şahit Olmuştum Buna..Bir Kanalda ki Tüm Konuşmaları Kanalda konusanlar Bu olayın Farkında Değildi Tabi.. İstediğimiz Herhanqi Bir Kanala Yönlendirebiliyorduk. ve Gizlice Ne Konuştuklarını Görebiliyorduk..Hatta dahada Abartıp Hayalet Gibi Dolaşıyorduk..Bu Yolla Dostla , Düşmanı Anlamıştık ;)

özel okuma modulu Spy modulu diye adlandırılır evet öyle bir modul vardır host firmanıza shellcinize söylerseniz modulu kurar komutu ise (/spy add nick )
bu komutla özel izlenir .....

Geri