adsense hakknda mailime gelen bi yazı

seberhan1907

Banned
Reaction score
0
Buyrun Yazı aynen böyle:

internet uzerinde "tiklama ba$ina reklam" olayinin her turlu sacma oldugunu kanitlami$ sacma sapan reklam $eysi. efendim tiklama birim fiyati nedir bilmiyorum ama sitenizden yapilan tiklamalar sonucunda $100 bir bakiyeye ula$madiginiz surece degil dolar, kuru$ alamiyorsunuz.

$50'yi gecince kale aliniyor, $100 ve ustunde size bir cek gonderiliyor. abd'den yola cikan bu cek size yakla$ik 30 gun sonra ula$iyor. sonra bu ceki alip bir bankaya gidiyor, ceki kabul edip etmediklerini soruyorsunuz (edilmeme gibi bir ihtimal var). eger ediyorlar ise bir usd hesabi actiriyor ve yakla$ik 3 hafta kadar bekledikten sonra (uluslararasi mevzular, i$lemler) paraniz kesilmi$ bir $ekilde hesabiniza yatiyor. mesela birininki 26 milyon kesilmi$. sonra bu kadar zahmetten sonra $100-26 ytl ile yat, kat, hatta ada satin alip "ya$asin google" diyorsunuz. ote yandan 3 hafta dilenseniz yakla$ik ayni parayi cikarirsiniz. ne gerek var siteymi$ reklammi$..

30,449 gösterim ve 69 klik size 8.53 dolar olarak geri dönmekte.

yaklasık 1300 dolarınızın üstüne yatmakta sakınca görmeyen sistem. o yüzden ese-dosta tıklatıp para kazanayım mantığına girmeyin derim. türk sitelerine de cok az ücret vermekte cünkü reklamcılar aynı sekilde google'a fazla para vermemektedirler. ingilizce içerikli bir sitede rahatlıkla 3-4 kat para kazanabilirsiniz. reklamda bir baska önemli özellik, sitenizin içeriği. eğer para getirmeyecek bir siteniz varsa edebiyat, şiir vs fazla para kazanamazsınız ama iş dünyası, bilgisayar vs gibi konularda sirketler reklamını daha önce gösterebilmek için ücretleri artırabiliyor. iste o zaman voleyi vuruyorsunuz.

türk internetinin çöplüğe dönüşmesini sağlamış program. açtığınız sitenin ertesi gün birkaç kopyasını görmeniz ve ardından google'ın sizi duplicate content yüzünden banlaması olasıdır. google aramalarında secret keywords kullanılması ile alakasız sonuçlar almanızın temel sebebi.

türkçe gibi lokal içerikli sitelere neredeyse cent bazında ödemeler sözkonusu olduğundan birkaç ayda tümtürk webmaster'lar tarafından sitelerine eklenildiği gibi kaldırılan online reklam aracı

Çok doğru bir noktayı belirtmişsin.Sana katılıyorum arkadaşım

Geri