Adsl ışığı yanmıyor modem ip alamıyormuş yardım?

UNDER258

New member
Reaction score
0
Arkadşlar 3 gün önce şiddetli bir yağmur yağdı buraya telefonlar kesildi ardından internette gelmedi 1 gün sonra telefonlar açıldı ama modemde adls ışığı yanmıyor ttneti aradım 3-4 gün oyaladılar sonunda bir açıklama geldi yıldırım düşmesi sonucu modemim arızalanmış ve ip alamama sorunu varmış modemde, bu sorunu nasıl giderebilirim şöyleki ortalama 20 kez fişi çıkartıp takıyorum anca sinyal geliyor ama net çok yavaş ve 3-4 saate internet tekrar gidiyor yine 20 -30 kez çıkarıp takınca anca geliyor 1 haftadır böyle idare ediyorum ne yapmam gerekir yeni modemi alsam tamiri nekadardır? veya pratik bi yöntem varmı. yardımınızı bekliyorum iyi forumlar

arkadaşım kafanda soru işareti kalmaması için yapacağın şey.

çalıştığından emin olduğun başka bir modemi kendi hattında denemen olacaktır.

modem sorunsuz çalışıyorsa. TT seni sallamıyor demektir.

aksi halde modeminde farklı sorunlar olabilir. Bunları tek tek test etmen vakit alır ve Kafanda şüphe kalır herzaman.

o bakımdan arızalı olduğunu tesbit ettiğin modemi yenisi ile değiştirirsin veya servise götürürsün.

ayrıca sipliternı test etmen ve modeme gelen tel hattında çevir sesi olup olmadığına bakman. faydalı olacaktır.

Airties ise garantisi varsa airties çağrı merkezinden takip no al ve UPS ile yolla(parasız yollaman için sana takip no verilecektir).
SAYGILAR

Geri