ADSL artık "daha az pahalı":D

yigitolan1

New member
Reaction score
0
ADSL artık "daha az pahalı"

TTNet, ADSL fiyatlarını, ÖİV'nin düşmesiyle birlikte indirdi. Artık internetimiz "daha az pahalı"...

İnternet hizmeti üzerinden alınan Özel İletişim Vergisi'nin (ÖİV) yüzde 15'den yüzde 5'e düşürülmesi ile birlikte, TTNet de yeni internet tarifelerini duyurdu. Yeni tarifelere göre, örneğin 4GB limitli 1 Mbps internet bağlantısının fiyatı 26,81 TL'ye geriledi. Daha önceki ücret ise 29 TL idi. Yani bu tip bir bağlantıya sahip olanlar, artık her ay 2,19 TL daha az ödeme yapacak. Ne diyelim, bozdurun bozdurun, harcayın...

20080329143318.jpg

1 Mart 2009 tarihinden itibaren geçerli olan yeni ADSL tarifeleri şu şekilde:

Yeni ADSL tarifeleri
Bağlantı Hızı Aylık Kullanım KOTA (GB) Aylık Ücret (TL) MB Birim Ücreti (TL) Bağlantı Ücreti (TL)
1 Mbps 4 26,81 0,009248 26,81
1 Mbps 6 36,07 0,008323 26,81
2 Mbps 6 45,31 0,008323 26,81
1 Mbps Limitsiz 45,31 - 26,81
2 Mbps Limitsiz 63,81 - 26,81
4 Mbps Limitsiz 82,32 - 26,81

:saskin:saskin:eek:ha:saskin

Çok ucuzlamış.Sadece 25 kuruş falan ucuzlatsalardı keşke.

O 5 milyonu ben telekoma fazladan vereyim de saçma sapan şeyler çıkartmasınlar.

sınırsız 49 dan 45 e mi düştü arkadaşlar?

valla ben ttnete gıcık oldum ve kapattım millete 14 tl biz 29 ödüyorduk kaç senedir kullanıyordum kapatacam dedim beyefendi niye kapatıyorsunuz dediler size uygun kampanyalarımız var size bir arkadaşı baglayayım dedi bagladı oda kampanya anlatıyor daha sonra dedigi beyefendi size uygun kampanyamız yok yuh dedim iyice sinir oldum kapattım simdi sınırsız 19 tl e uydu nete geçtim valla gayet iyi hemde sınrısız 29 tl ye 4 gb sınırlı kullanacagıma 19 tl ye sınırsız kullanırım daha iyi

Kafam gireceği yeri biliyor =)

1 Mbps Limitsiz 45,31 ye düşmüş soran bi arkadaşımız için cevap:D:) ama ben şu 24 aylık sözleşme dolar dolmaz uydu nete ya da turksat kablo ya geçeceğim!telekoma kafam girsin keşke başta hiç ona abone olmasaydım yeni alacak arkadaşlara önerim var:kesinlikle ttnete abone olmayın alternatif çok.!

o nekadar çok sevindim şimdi bu indirime :melek

ttnet ten vazgeçin uydun net alın smile adsl veya biri ttnet alt yapısından işlemekde yani turkcell hattın var muhabbet hattın olması gibi oyüzden bu üçüde aynı sadece fiyat ve kampanyalar degişik şu anda avrupada bizim kullandıklarımız milattan önce kalan hızlar para verip hızlarınız yükselteceginize böyle bekleyin ileride mecburen gelişen teknojiyle otomoaik hızlarınız para vermeden yükseltecekler ben uydun nete geçtim baglantıda kopma yok hız 512 ttnetin 1 hızıyla aynı ve ileride bu hızı vdsl 2 ye geçince mecburen benim hızımıda yükseltecekler size tavsiyem telefon hattı kullanılan şirketlerle degilde kablo hattı veya fiber optik olan hatlarla internete üye olmayı deneyin bunlar iletişimin en hızlı olanıdır

başlık şuna benzemiş gibi almak zorunlu değil mecburi....

ttnet'e kafam girsin!
elim kolum bacağım..ne bilim, daha başka bilimum uzuvlarım..

hiçbir şeye içim yanmaz ama devlet yönetimindeki insanların halka çektirdikleri bu zulüm işte beni kahretmekte
arkadaslar inanırmısınız bizden çok daha kötü şartlara sahip olan ülkesi bulgaristanda bile , 6 mbit internet fiyatı 20 leva , yani 22TL
yazıklar olsun birde indirim mi yaptık demeklerde 25 kuruşlarıda çeplerine kalsın haram zıkkım olsun

Geri