Adult 18+ Bölümü ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Security93

New member
Reaction score
0
Evet Admin. abi veya Mod . abiler Ramazan Ayının Girmesinden Dolayı "Adult 18+" Bölümünün 1 aylık Kapatılmasını Talep ediyorum....
Tercih size kalmış

ramazan ayıyla biliyorum çok alakası war ama insanların tercihleri kendilerine bağlıdır ve bunu engelleyemezsin eğer iraden varsa o alt foruma girmezsin yok iraden yoksa oruç da tutma..

haksız mıyım?

ayrıca inasnlar oraya paylaşım yapıyor en çok oraya giriliyo

eğer oraya durdurursak forumun ne kadar zarara gireceğini biliyon mu sen??

[-1] !!

güzel arkadaşım kısıtlama ile hiç bir yere varamazsın. Bırak isteyen istediğini yapsın. Ha sana ters geliyorsa o bölüme girmezsin olur biter. Sanki ramazanda cinsel yaşam tamamen duruyor da hackhell' de de dursun. Kesinlikle yanlış bir düşünce. +18 bölümüne girdiğim yok ama girmek isteyenleri kısıtlama fikrine karşıyım ben

haklısınız aslında arkadaşlar insanlar kendilerine hakim olmalı. ama bu nu teşvik etmemeliyiz

arkadaşlar ramazan ayında şeytanlar bile zincire vurulur insanlar günaha girmesin diye. bu sefer yine kötülük yapılıyorsa şeytanı uzakta aramamak gerek.

benemce kapatılması gerekli. hatta adult bölümüne tıkladıgımız zaman direk dini konulara geciş yapsın :D:D:D:D:

bari insanların sevap kazanmasına vesile olruz.

Fofer zaten izne çıkar 1 ay dimi lem :)

Peki Bu Kapatımaması Sizin Tercihiniz...
Ama Adault+18 bölümü İnsanların iradesini Zorlaştırıyor.
Elbette Başka Yerlerdede var Böle +18 bölümler.
Ama Mübarek Ramazan Ayının Hatrına İnsanların geleceğine katkıda Bulunarak Çok Güzel bir iş yapmış olurduk...

TERCİH SİZİN

PoSeiDoN_D' Alıntı:
ramazan ayıyla biliyorum çok alakası war ama insanların tercihleri kendilerine bağlıdır ve bunu engelleyemezsin eğer iraden varsa o alt foruma girmezsin yok iraden yoksa oruç da tutma..

haksız mıyım?

ayrıca inasnlar oraya paylaşım yapıyor en çok oraya giriliyo

eğer oraya durdurursak forumun ne kadar zarara gireceğini biliyon mu sen??

[-1] !!
AYNEN KATILIYORUM:melek

freemitnick' Alıntı:
Fofer zaten izne çıkar 1 ay dimi lem :)

seneLik iznimi ramazan ayında kuLLanacağım geçen sene oLduğu gibi :durdurun

AduLt böLümLer forumLarın Can DamarLarından biridir, eğer kapanırsa HackHeLL'e büyük zararı dokunacağını düşünüyorum.HackHeLL'in sizLere daha iyi hizmet sunabiLmesi için aduLta ihtiyacı var, on-Line üye sayısının yarısından fazLası orada. YasakLar insanLara her zaman daha cazip geLmiştir. Biz aduLtu kapatsakta miLyonLarca aduLt içerikLi sayfa var.

AdminLer son noktayı koyacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri