adult arsiv giris

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ishynum846' Alıntı:
arkadaslar bu adult arsivine girerken sifre istiyor bu ne anlamadim?? :( :(

sana sadece yuh diyorum... esasında cevaplamazdım ama neyse... orası vip bölümü ve şuan üye kullanımlarına açık değil...

ayrıca burda üyeleri tanıyoruz senin ilk mesajın ve yaklaşımına bak.. :mad:

dostum daha tam anlamıyla acılmadığı ıcın giremıyorsun
bizi izlemeye devam et cooming soon:pPp

ve konuyuda bilerek kaptmıyorum...

chamfer' Alıntı:
sana sadece yuh diyorum... esasında cevaplamazdım ama neyse... orası vip bölümü ve şuan üye kullanımlarına açık değil...

ayrıca burda üyeleri tanıyoruz senin ilk mesajın ve yaklaşımına bak.. :mad:
chamfer abi senden bu lafı beklemezdim doğrusu ...
beni şaşırttın .. .:-D :-D
ama çok hoşuma gitti lafında yani...

askerasker85' Alıntı:
chamfer abi senden bu lafı beklemezdim doğrusu ...
beni şaşırttın .. .:-D :-D
ama çok hoşuma gitti lafında yani...

ummadık taş baş yarar diye boşuna demezler :)

buarada benim kızdığım ve sinirlendiğim nokta açtığı başlık ve yaptığı yaklaşım... insan en azından bir slm verir ve ondan sonra vip bölümüne giremiyorum der...

bence yakışı kalmayan bir durum ve yaklaşım... her ne olursa olsun ilk önce merhaba denir ve sonra vipe giremiyorum dersin direk amacının sömürü ve adult olduğunu sölemezsin...

ama amaç sömürü olunca diğer hiç biyeri kontrol etmeden direk konu açmış... zaten yakındır bundan sonra belli online süresi ve postu olmayan kişi adulttan faydalanamıyacak....

selam vermedigim konumunda haklisin, cunku hackhell in bu kadar kapsamli oldugunu bilmiyordum ve arkadasim bir video vermisti orada hackhell yaziyordu kopuktu ve onun tamamini bulabilirim diye gelmistim. su an yaniliyorum ki farkli yonlerden de kullanalibiliniyormus :) fakat sizin de yuh yani demenizi de yadirgiliyorum cunku oranin yok VIP yok bizim kullanimiza acik degil falan bunlari nereden ogrenebilirim...ve dip not, insanlar, 'en iddiali bolumunuz' den faydalanmak ve sadece ondan faydalanmak icin gelmisse bile bence bunda sakinca yok cunku en iddiali bolumunuz..ve adult arsivini kullanmak somurmek olsaydi orada bir tane dosya olmazdi, amacimiz paylasim ki bu forumda yer almaktan memnuniyet duyuyoruz. saygilarimla.

selam ben ankara'dan tip ogrencisiyim, sosyal hayat yasayamadigim icin forumlardan zevk aliyorum, amacim somurmek degil paylasmak ve faydalanmak. iyi aksamlar.

ishynum846' Alıntı:
selam vermedigim konumunda haklisin, cunku hackhell in bu kadar kapsamli oldugunu bilmiyordum ve arkadasim bir video vermisti orada hackhell yaziyordu kopuktu ve onun tamamini bulabilirim diye gelmistim. su an yaniliyorum ki farkli yonlerden de kullanalibiliniyormus :) fakat sizin de yuh yani demenizi de yadirgiliyorum cunku oranin yok VIP yok bizim kullanimiza acik degil falan bunlari nereden ogrenebilirim...ve dip not, insanlar, 'en iddiali bolumunuz' den faydalanmak ve sadece ondan faydalanmak icin gelmisse bile bence bunda sakinca yok cunku en iddiali bolumunuz..ve adult arsivini kullanmak somurmek olsaydi orada bir tane dosya olmazdi, amacimiz paylasim ki bu forumda yer almaktan memnuniyet duyuyoruz. saygilarimla.

selam ben ankara'dan tip ogrencisiyim, sosyal hayat yasayamadigim icin forumlardan zevk aliyorum, amacim somurmek degil paylasmak ve faydalanmak. iyi aksamlar.

biraz geç ve zorlada olsa selamını aldık :)... bizim burdaki amacımız paylaşım ve arkadaşlık ama arada ((( seni kastedmiyorum)))) sömürücüler çok ve hepside sadec başı sıkışınca başlık açan tipler...

bende biraz sert çıkmış olabilirim ama sende beni anlamalısn çünkü burda 13 bin üye var ve bu şekldeki bi yaklaşım kızdırıyo beni... bende lafımı esirgemiyorum... :)

evet dediğin gibi çok geniş kapsamlı bir yerdesin şuan burda yok yok zamanla sende bizi tanıyıp bizde seni tanıycaz...

aramıza hoşgeldin....

iyi forumlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri