ISHYnum846
New member
arkadaslar bu adult arsivine girerken sifre istiyor bu ne anlamadim??

ishynum846' Alıntı:arkadaslar bu adult arsivine girerken sifre istiyor bu ne anlamadim??![]()
![]()
chamfer abi senden bu lafı beklemezdim doğrusu ...chamfer' Alıntı:sana sadece yuh diyorum... esasında cevaplamazdım ama neyse... orası vip bölümü ve şuan üye kullanımlarına açık değil...
ayrıca burda üyeleri tanıyoruz senin ilk mesajın ve yaklaşımına bak..![]()
askerasker85' Alıntı:chamfer abi senden bu lafı beklemezdim doğrusu ...
beni şaşırttın .. .:-D :-D
ama çok hoşuma gitti lafında yani...
ishynum846' Alıntı:selam vermedigim konumunda haklisin, cunku hackhell in bu kadar kapsamli oldugunu bilmiyordum ve arkadasim bir video vermisti orada hackhell yaziyordu kopuktu ve onun tamamini bulabilirim diye gelmistim. su an yaniliyorum ki farkli yonlerden de kullanalibiliniyormusfakat sizin de yuh yani demenizi de yadirgiliyorum cunku oranin yok VIP yok bizim kullanimiza acik degil falan bunlari nereden ogrenebilirim...ve dip not, insanlar, 'en iddiali bolumunuz' den faydalanmak ve sadece ondan faydalanmak icin gelmisse bile bence bunda sakinca yok cunku en iddiali bolumunuz..ve adult arsivini kullanmak somurmek olsaydi orada bir tane dosya olmazdi, amacimiz paylasim ki bu forumda yer almaktan memnuniyet duyuyoruz. saygilarimla.
selam ben ankara'dan tip ogrencisiyim, sosyal hayat yasayamadigim icin forumlardan zevk aliyorum, amacim somurmek degil paylasmak ve faydalanmak. iyi aksamlar.