ADULT Bölümünü Kaldırın !!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dgncnbkr

New member
Reaction score
0
ADULT Bölümünü Kaldırın Arkadaslar boyle bır siteye hiç yakışmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:hhuzgun Yaw Allah korkusu olsa zaten açmazdınız sırf bir üye gelsin diye açıyosunuz .. Siz site sahiblerine sesleniyorum hiç öldükten sonraki halinizi hayal ediyor musunuz ? ... Ama unutmayın ki "Zararın neresinden dönersen KARDIR !" Abi sizde yapmayın kapatın şu adult bolumu bi düşünün ! Size kalmış karar ama çok kötü ne kadar pis bir şey hem siz günaha giriyorsunuz hem de siteye gelip adult bolumune bakanlar .. Abi bence kapatın hem boyle kapsamlı bir siteye yakısmıyor !!!!!!!!!!!!!! KAPATIN Sizden RİCAM !

oncedende adult bolumu vardı ama
en iyi forum sitelerinin basındaydık
isteyen girer oraya kimsenin hakkını kısıtlamaya hakkımız yok

yaw sanane kardesim girme sende alla allaa:D:D

öbür dünyada hepimiz birbirimizden sorumLuyuz

konuyu açan arkadaşıma sonuna kadar destekLiyorum

duyarLıLığın için teşekkürLer

herkes kendinden sorumludur
isteyen istedigini yapar

kişiyi kendisi bağlar... mesela adam cüzdanını unutmuştur alıp günaha girersin yada almazsın .. simdi o orda cüzdanını bıraktı diye senın gunahındanda sorumlumu bırakmasın kardesim bana ne diyebilirmisin...

Ama ben banane dersem o banane derse peki nasıl olucak bu iş ???????? Ayıp yaw bi kac kişi dışında hiç boyle cevap beklemiyordum. Beni destekleyen deilde islamı destekleyen arkadaslarada Allah razı olsun !

adult bolumune takılanlar sanki musluman degilmis gibi bir izlenim bırakıyorsun yapma...

oncedende adult bolumu vardı ama
en iyi forum sitelerinin basındaydık
isteyen girer oraya kimsenin hakkını kısıtlamaya hakkımız yok
çok doğru bide sn tutan yok cnm gide bilirsin alaala

Emin Ol Eğer Oraya Girmiyorsan Günah İşlemiş Olmuyorsun Dostum. Gireninde Günahı Kendine....Site Yönetimide Oraya Adult Bölümünü Açık Tutuyor Diye Günaha Girip Girmediği Hakkında Fetva Vermiş Olmayayım. Ama Uyardığın İçin Saol...

Gayet Güzel ßi ßölümdü Ne Gerek Var Kaldırılmasına :D

islamla nasıl bağdaştırırsın bunu dostum... onun acık kalmasını sawundum diye islam a karşı mı oluyorum... girmezsin olur biter...

Dgncnbkr' Alıntı:
Ama ben banane dersem o banane derse peki nasıl olucak bu iş ???????? Ayıp yaw bi kac kişi dışında hiç boyle cevap beklemiyordum. Beni destekleyen deilde islamı destekleyen arkadaslarada Allah razı olsun !
öyle ALLAH razı olsun falan ayaklarına yatma... ALLAH'a kurban olam....

her koyun kendi bacağından asılır...

ben adulta giriyorum ve gayet mutluyum...

dinsizmiyim ben şimdi...

aklını başına devşir herşeye burnunu sokma....

R€B€L' Alıntı:
ne zamanki dürüstce birisi yeni kullanıcı adı acmadan,mertce bu istegi yeterli sayılabilecek nedenlerle söylerse,bazı kavramlar ardına saklanmazsa o zaman kapanabilir.
dgncnbkr=Doğan Canbakır veya Doğancan Bekir neyse artık öyle bişey...

bu arkadaş..

bencede girmeyebilirsin... ya bu da haytın bi parçarsı kullanıldığına göre ihtiyaç var demektir... o yüsden kalması taraftarıyım... sonuçta oraya giren adam burda olmasa başka bir yerde bulacak... ama koşullu giriş falan olsa olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri